S-WORKS TT

299,90 €
  • S-WORKS TT
S-WORKS TT

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ko je čas ključnega pomena vas bo čelada S-Works TT najhitreje spravila od štarta do cilja. Z namenom, da bi ustvarili najhitrejšo čelado za vožnjo na čas smo vzeli obliko čelade S-Works McLaren TT in ustvarili nekaj, kar se resnično razlikuje od "konkurence". Največja inovacija na čeladi S-Works TT so patentirani zračniki Gill Vents, ki vlečejo zrak v čelado in pustijo, da prosto teče ven skozi zadnjo izhodno odprtino. S tem nismo dobili samo čelado za vožnjo na čas, ki bi bila samo hitra (če smo natančni je v primerjavi s standardno cestno čelado na razdalji 40 kilometrov hitrejša za kar 62 sekund), vendar smo želeli, da vas bo na trasi tudi hladila.

Z raziskovalci MIPS smo združili moči in naredili MIPS SL—novo, ultra lahko in superiorno urobno verzijo sistema MIPS, ki je na voljo ekskluzivno na čeladah Specialized. S tehnologijo MIPS SL smo pravzaprav integrirali tehnologijo MIPS v samo podlogo čelade. Minimalističen sistem pritrditve MIPS SL zagotavlja 10 do 15 milimetrov rotacije v vse smeri in ponuja enako zaščito možganov kot druge verzije MIPS, hkrati pa prinaša tudi novo stopnjo udobja in prihranek pri teži.
Hitra čelada je neuporabna, če se ne prilega dobro glavi, zato smo model S-Works TT opremili s po višini nastavljivim, mikro nastavljivim sistemom Mindset, ki poskrbi za dobro prileganje glavni in omgoča hitre menjave. Skupaj z našimi lahkimi blazinicami 4X DryLite, ki se v stiku z znojem ali vodo ne bodo raztegnile, ter sistemom Instrap, ki zagotavlja ultra lahko konstrukcijo in varnost, je te to čelada za vožnjo na čas, ki zagotavlja udobje tudi na dolgih razdaljah.
Vsaka čelada S-Works TT je bila oblikovana skupaj s snemljivih ščitom, kar pomeni da boste dobili čelado za vožnjo na čas, ki je enako hitra s ščitom ali s športnimi sončnimi očali – prva čelada te vrste. Vsaka čelada ima priložena dva snemljiva ščita (zatemnjenega in prozornega), ki zagotavlja najboljši pogled, ko ste iztegnjeni na podaljših krmila in vozite na vso moč.
Z našo najbolj napredno, v vetrovniku S-Works TT razvito aerodinamiko in zračenjem, je čelada S-Works TT vaša najboljša izbira za čisto hitrost.

Sistem za prilagajanje je pripravljen za uporabo senzorja ANGi za primer padca.
Novi MIPS SL je najlažji in najbolj zračen zaščitni sistem MIPS do danes in je ekskluzivno na voljo na čeladah Specialized.
Po zaslugi napredne, v vetrovniku razvite aerodinamike in zračnosti boste v primerjavi s standardno cestno čelado prihranili 62 sekund na razdalji 40 km.

Patentirana konstrukcija Energy Optimized Multi-Density EPS pomaga blažiti energijo udarcev.
Zelo nastavljiv in super lahek sistem Mindset micro-dial za popolno ustrezanje in udobje.
Inovativna oblika Gill Vent izboljša pretok zraka in zmanjša upor.
Snemljiv Shield ima robustno zapenjanje ter je na voljo v prozorni in zatemnjeni različici.
Tanka, mehka in lahka mreža 4X DryLite se ne bo raztegnila zaradi potenja ali vode.
Vodilo trakov Tri-Fix za izboljšano udobje in enostavno nastavitev trakov.
Sistem notranjih ojačitev za ultra lahko konstrukcijo in varnost.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • JB Center, trgovina in servis koles d.o.o.
  • Črešnjice 110
  • 8222 Otočec
Kontaktna oseba:
Trgovina in servis
Telefon:
+386 (0)7 3326 153
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Iščete kvalitetno gorsko ali cestno kolo? Potrebuje vaš otrok otroško kolo? Na pravem mestu ste. Vabljeni v Kolesarski center JB in si oglejte ponudbo koles.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 12.2.2021 - Ogledi: 58 - Številka oglasa: 3446