10X 4ENERGY TURBO - 60ML (KOFEINSKI GEL)

7,99 €
  • 10X 4ENERGY TURBO - 60ML (KOFEINSKI GEL)
  • 10X 4ENERGY TURBO - 60ML (KOFEINSKI GEL)
10X 4ENERGY TURBO - 60ML (KOFEINSKI GEL) 10X 4ENERGY TURBO - 60ML (KOFEINSKI GEL)

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Energijski gel s kofeinom | 4Energy TURBO verzija s 75mg Kofeina na gel ????????

V kolikor vas zanimajo energijski geli (brez kofeina), preverite okus >> 4Energy gel.

Energijski geli s kofeinom 4Energy Turbo je odgovor na težave, s katerimi so se kolesarji, triatlonci, tekači in plavalci srečevali vsa leta - napihnjenost po tretjem gelu, bolečine v želodcu, agresivni okusi, hkrati pa še vsa možna kemija, ki je prispevala k boljšemu okusu. Energijski gel s kofeinom 4Energy turbo vsebuje večinski delež maltodekstrina, ki velja za najbol nežen vir goriva, slajen je z naravnim sladilom - stevio - dodana pa mu je tudi sol in 75mg kofeina na odmerek. Lahek, ravno prav gost gel je na voljo v nežnih okusih češnja in kola.

VEČ INFORMACIJ
Številne raziskave so potrdile, da energijski gel s kofeinom znatno izboljša dosežke kolesarjev, še posebej če se jih "stiska" v zadnjem delu tekme, ko smo najbolj izčrpani. Kofein je eden najbolj zdravih in efektivnih ergogenikov, pri najbolj treniranih posameznikih poveča končno moč celo bolj kot nitrati rdeče pese. Če vas zanima več o uporabi energijskega gela s kofeinom, si preberite v kratkem članku o gelih.


Sestavine ŽIVILA ZA ŠPORTNIKE: HRANILNA VREDNOST 100g: Kcal: 147, kJ: 623, Maščobe: 0g, Ogljikovi hidrati: 37g (od tega 5,3g sladkorji), Beljakovine: 0g, Sol: 0.15g. SESTAVINE: Voda, maltodekstrin, fruktoza, naravne arome, sredstvi za uravnavanje kislosti: citronska kislina in trinatrijev citrat, sol (natrijev klorid), kofein, natrijev glukonat, naravno sladilo: stevia, sredstvi za zgoščevanje: ksantan gumi in gelanski gumi, kalijev sorbat. Neto količina: 60ml.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 24.3.2021 - Ogledi: 34 - Številka oglasa: 3654