SWANSON DEVILS CLAW - VRAŽJI KREMPELJ - 100 KAPSUL

8,99 €
  • SWANSON DEVILS CLAW - VRAŽJI KREMPELJ - 100 KAPSUL
SWANSON DEVILS CLAW - VRAŽJI KREMPELJ - 100 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Devil's Claw oz Vražji krempelj se v Afriki in Evropi že več kot 350 let uporablja kot zelišče, ki spodbuja zdravje sklepov in zagotavlja večjo prožnost gibov. Vsaka kapsula Swanson Devil's Claw vsebuje 500 mg te čudovite rastline, ki deluje protivnetno in protibolečinsko, prav tako pa lahko pomaga tudi pri prebavnih težavah.

Bolečine v hrbtu. Zdi se, da oralno jemanje hudičeve kremplje skozi usta zmanjšuje bolečine v križu. Študije so nakazale, da hudičev krempelj deluje tako kot nekatera nesteroidna protivnetna zdravila (NSAID). Osteoartritis. Nekateri dokazi kažejo, da hudičev krempelj deluje za izboljšanje bolečin pri osteoartritisu v kolku in kolenu po 16 tednih zdravljenja.


SESTAVINE
Vražji krempelj (korenika) 1g* Druge sestavine: želatina, mikrokristalna celuloza (rastlinska vlakna), magnezijev stearat. *na dve kapsuli, dnevna vrednost ni določena

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 24.3.2021 - Ogledi: 76 - Številka oglasa: 3657