SAN - PH MODIFICIRAN KREATIN (CREASOLV) - 120 KAPSUL

14,99 €
  • SAN - PH MODIFICIRAN KREATIN (CREASOLV) - 120 KAPSUL
SAN - PH MODIFICIRAN KREATIN (CREASOLV) - 120 KAPSUL

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Ko je kreatin monohidrat prvič prišel na tržišče, so bili ljudje navdušeni. Obljube o večji moči, mišični masi ter vzdržljivosti je bilo težko prezreti. Kmalu pa so ugotovili, da je bila nakladalna faza silno problematična, zaradi nelagodja v želodcu pri zaužitih velikih količinah. Kreatin monohidrat je preverjen dodatek po katerem posega veliko vzdržljivostnih športnikov, slednji pa seveda nočejo znatno pridobivat na teži in mišičnem volumnu kot posledica zadrževanja vode. Še manj pa hočejo uživati kreatin, ki ga večinoma zurinirajo ali pa ga uniči želodčna kislina. CreaSolv patentirana oblika kreatina omogoča mikrodoziranje in visoko biološko vrednost ter seveda vse prednosti monohidrata brez težav povezanih z njim. Izdelek je testiran po metodi HPLC, ki zagotavlja, da v izdelku ni nečistoč, težkih kovin ali ostalih nepridipravov.

Več o izdelku si lahko ogledate tukaj; https://4endurance.si/collections/novo-v-ponudbi/products/san-ph-modificiran-kreatin-creasolv-120-kapsul

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 8.5.2021 - Ogledi: 56 - Številka oglasa: 3885