APPLIED CRITICAL MASS 6KG

59,99 €
  • APPLIED CRITICAL MASS 6KG
  • APPLIED CRITICAL MASS 6KG
  • APPLIED CRITICAL MASS 6KG
APPLIED CRITICAL MASS 6KG APPLIED CRITICAL MASS 6KG APPLIED CRITICAL MASS 6KG

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Critical Mass je bil razvit za hard-gainerje. Torej za tiste, ki imate težave s pridobivanjem na telesni teži, oz. bi radi pridobili čisto mišično maso. Zagotavlja kalorično formulo, ki vsebuje visoko vsebnost beljakovin in ogljikovih hidratov v vsaki porciji. To zagotavlja, da vaše rastoče mišice dobijo vsa vitalna hranila, ki jih potrebujejo za razvoj in okrevanje.

Eden ključnih kompleksnih ogljikovih hidratov v izdelku Critical Mass je super visok molekulski patentirai koruzni škrob (WMS) Waxy Maze. WMS ima sposobnost, da veliko hitreje napolni zaloge glikogena v telesu kot običajni viri ogljikovih hidratov. To doseže sposobnost WMS, da obide želodec in gre v črevesje za takojšnjo absorpcijo. Sposobnost WMS-a, da vsa ta hranila in škrob prenese v telo ter vam daje hranila, ki jih takoj po treningu fizično začutite v mišicah. Videti boste veliko večji, polnejši ter brez odvečnih kilogramih kot je to pri običajnih mass gainerjih.

Več o izdelku si oglejte na; https://4endurance.si/collections/novo-v-ponudbi/products/applied-critical-mass-6kg

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 8.5.2021 - Ogledi: 34 - Številka oglasa: 3890