IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G

10,99 €
  • IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G
  • IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G
  • IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G
IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G IZOTONIČNI NAPITKI CARBONIC - 1000 G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Izotonični napitki Carbonic prihajajo v številnih osvežilnih okusih, vsebujejo tri vrste ogljikovih hidratov, elektroliti pa so v citratni obliki.

Po mnenju mnogih najbolj okusni izotonični napitki na trgu temeljijo na mešanici enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov z dodanimi elektroliti - Carbonic je izredno kvaliteten "vstopni model" za vsakega vzdržljivostnega športnika. Čeprav gre verjetno za najbolj okusen izdelek v kategoriji - vsaj tako so na anketi na FB izglasovali naši kupci - pa je njegova največja prednost kombinacija različnih ogljikovih hidratov, ki jih dopolnjujejo elektroliti z visoko stopnjo absorbcije.

Izotonični napitki temeljijo na mešanici enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov (maltodekstrin, glukoza, fruktoza) z dodanimi elektroliti, kar nudi energijo in hidracijo skozi dolgotrajne treninge. Fruktoza je napitkom dodana zaradi aktivacije dodatnega receptorja, imenovanega GLUT5, ki omogoči nadaljni dotok energije, ko je glukozni transporter zasičen. Tako po eni strani omogoči varčevanje z lastnim glikogenom, po drugi strani pa večja količina absorbiranih OH učinkoviteje niža stresni hormon kortizol. Vemo, da so oglikovi hidrati - sploh tisti z visokim glikemičnim indeksom - najboljši imunomodulator. Vitamini in minerali - kalij, natrij in magnezij v citratni obliki - so dodani v ustreznem razmerju, da kar najhitreje povrnejo ustrezno plazemsko koncentracijo mineralov.


https://4endurance.si/products/izotonicni-napitki-carbonic

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.8.2021 - Ogledi: 33 - Številka oglasa: 4242