HYDRO BCAA - BCAA + EAA + ELEKTROLITI - 426G

21,99 €
  • HYDRO BCAA - BCAA + EAA + ELEKTROLITI - 426G
  • HYDRO BCAA - BCAA + EAA + ELEKTROLITI - 426G
HYDRO BCAA - BCAA + EAA + ELEKTROLITI - 426G HYDRO BCAA - BCAA + EAA + ELEKTROLITI - 426G

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

ProSupps BCAA niso zgolj še ene BCAA a trgu! Gre za edinstveno mešanico aminokislin BCAA + esencialnih aminokislin EAA. DEVET najbolj ključnih aminokislin, ki jih telo potrebuje za boljšo vzdržljivost, moč in razvoj funkcionalne mišične mase - poleg levcina, izolevcina in valina vsebujejo tudi treonin, lizin, fanilanin, metionin, histidin in tripofan." Torej aminokislin, ki jih telo ne more proizvesti samo ampak jih moramo vnesti s prehrano. Z redno uporabo Applied Nutrition aminokislin boste že med treningom preprečili katabolizem in tako zmanjšali mišično utrujenost. Elektroliti so še posebej idealni za kolesarje in vzdržljivostne športnike saj imajo slednji med vadbo še dodano povečano potrebo po njih. Mešanica elektrolitov v citratnih oblikah v idealnem razmerju: kalij, natrij, magnezij in kalcij. Kalij podpira pravilno delovanje živčnega sistema in zmanjšuje utrujenost. Magnezij pomaga pri zmanjšanju utrujenosti - idealno za med in po treningu. Odlična regeneracija in hidracija. Še posebej, ko pazimo na kalorije!

Vsaka serija ProSupps Hydro BCAA je testirana s strani Informed Choice laboratorija, kar poklicnim športnikom zagotavlja, da ni v izedlku nobene potencialno prepovedane substance in da je v izdelku točno to kar piše v embalaži. Izdelek lahko tako uživate brez skrbi! Proizvedene so v ZDA, v tovarni, ki je podvržena najstrožjim GMP standardom.

https://4endurance.si/products/hydro-bcaa-bcaa-eaa-elektroliti-informed-choice-certificirane-aminokisline

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.8.2021 - Ogledi: 17 - Številka oglasa: 4248