GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml

19,99 €
  • GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml
  • GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml
  • GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml
  • GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml
GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml GO Isotonic Energy Gel (paket) - SiS - 10 x 60 ml

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Popolna izotonična formula z 22 g ogljikovih hidratov na gel.

Prijazen do želodca, ne napihuje.
Vsebuje maltodekstrin.
Ne potrebuje vode.

Izotonični gel GO Isotonic Energy Gel SiS je eden izmed najbolj preizkušenih energijskih gelov - je izjemno prijazen do želodca, ne povzroča napihovanja, hitro prebavljivi ogljikovi hidrati z visokim glikemičnim indesom pa sproti polnijo glikogenske rezerve. Glikogen je namreč naše gorivo, ki poganja mišice pri visokointenzivni vadbi - v praksi se je še vedno izkazalo, da so najboljše rezultate dosegli posamezniki, ki so telesu dodajali energijo iz gelčkov, glikogen pa pustili čim dlje nedotaknjen. Če so njegove zaloge v mišicah in jetrih izčrpane, se to občuti kot utrujenost, praznost, neustrezne kontrakcije mišic, padec motivacije in na koncu vedno tudi pojav mišičnih krčev. Ko nivo glikogen doseže nizko, se dvigne stresni hormon kortizol , ki pa sproži zaporedje fizioloških procesov, ki onemogočajo ustrezno izvedbo treninga. Dodajanje SiS GO Isotonic Energy Gel na 20-30 min se je izkazala kot najboljša strategija za doseganje vrhunskih rezultatov.

Isotonic GO Energy Gel - SiS je prvi izotonični gel, ki ne potrebuje vode. Energijski gel ne vsebuje glukoze, temveč maltodekstrin - gre za kompleksen OH, ki pa ima izjemno visok glikemični indeks. Pri SiS-u so izbrali maltodekstrin predvsem zato, ker je od vseh ogljkovih hidratogv najbolj nežen do želodca. Kdor je poskusil ta gel, ve, da so SiS geli najboljša izbira za napore, kjer bo telo zavračalo vsako obliko hrane. 22 g hidratov v izotničnem medijo z izjemno osvežujočim - a blagim - okusom je rešitev za dolgotrajne treninge in tekme.

https://4endurance.si/products/energijski-geli-go-energy-sis-10

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.3.2022 - Ogledi: 21 - Številka oglasa: 5152