Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml

1,50 €
  • Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml
  • Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml
  • Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml
  • Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml
  • Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml
Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml Energijski gel 4Energy - 4Endurance - 60 ml

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

4Energy gel, brez umetnih sladil in arom, prijazen do želodca in brez neprijetnega priokusa.

Hiter in učinkovit vir energije.
Dodan sveže stisnjen sadni sok.
Ne potrebuje vode.


Energijski geli 4Energy spadajo med novo generacijo energijskih gelov za kolesarje, triatlonce in tekače, ki so bili zasnovani kot odgovor na pomanjkljivosti obstoječih gelov. Če si kolesar, te je gelčkov strah predvsem zaradi prebavnih težav. Kako da ne - večina jih vsebuje umetna sladila in predpripravljen glukozni sirup, temeljijo le na eni vrsti ogljikovih hidratov, v ustih pa ostaja sladek priokus.

Energijski gel 4Energy temelji na manj sladkemu kompleksnemu OH maltodekstrinu, okus mu daje fruktoza, dodan je sveže stisnjen (pomarančni ali limonin) sok, vsebuje pa tudi elektrolite v obliki soli. Če želiš kofeinsko različico, klikni 4Energy energijski gel s kofeinom.

Kdor je kadarkoli šel čez več ur naporov, ve, kako občutljiv je takrat želodec. Najboljši vir ogljikovih hidratov je tisti, ki se ga da enostavno dozirati (brez časovne zakasnitve) in ne povzroča prebavnih težav.

Maltodekstrin je sosledje glukoznih molekul, ki pa ima kljub kompleksni zgradbi izredno visok glikemični indeks - hitra razpoložljivost je nujna, saj je za telo bistveno, da hitreje uporabi eksterni vir energije, kot pa preklopi na glikogen. Maltodekstrin je manj sladek od glukoze, med vadbo hitro oksidira, njegova največja prednost pa je, da kljub ogromni količini zaužitih energijskih gelčkov ne povzroča nelagodja.

Energijski gel 4Energy ima izotonične značilnosti, saj vsebuje na 66 ml okoli 22 g hidratov (88 kcal), od katerih je le 3,2 g enostavnih sladkorjev. Maltodekstrinu je dodana fruktoza, ki se absorbira preko fruktoznega receptorja (GLUT5).

Še ena prednost energijskega gela 4Energy je njegov pristen, svež, a relativno blag okus, ki se ga ne bomo naveličali - sveže stisnjen sadni sok in ravno pravšnja gostota bosta povzročili, da jih bomo "stiskali" z veseljem.

Energijski gel 4Energy ne vsebuje umetnih sladil, barvil in ojačevalcev okusa, saj fruktoza ojača naravni okus soka. Prav tako vsebuje zanemarljivo količino gostil.

Pod nadzorom skrbnikov je primeren tudi za najmlajše športnike.

https://4endurance.si/products/energijski-gel-4energy

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.3.2022 - Ogledi: 124 - Številka oglasa: 5155