Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g

2,69 €
  • Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g
  • Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g
  • Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g
  • Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g
Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g Protein Bar - The Protein Kitchen - 55 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Si želiš povsem naravne beljakovinske ploščice? Si naveličan beljakovisnkih ploščic iz avtomatov in bencinskih črpalk? Potem je to izdelek zate!

Kakovosten vir beljakovin, saj vsebuje jajčni beljak, ki ti nudi vse potrebne aminokisline
Dolgotrajna energija iz oreščkov in datljev, zato je odličen nadomestek obroka
Brez poliolov, umetnih sladil in drugih sestavin, ki ti lahko uničijo prebavo

Trg je preplavljen z beljakovinskimi ploščicami. Avtomati, bencinske črpalke, blagajne trgovin in trgovine so polne ponudbe najrazličnejših ploščic, ki so si bolj ali manj podobne.

Žal jih večina vsebuje sojo, poliole (sladkorne alkohole), umetna sladila, gostila, ojačevalce okusov - stvari, ki jih nočeš vnašati v svoje telo, saj gre za alergene ali snovi, ki ti lahko uničijo prebavo.

Beljakovinska ploščica Protein Bar vsebuje zgolj naravne sestavine, ki ti nudijo kakovostna hranila in dolgotrajno energijo.
Vsaka beljakovinska ploščica vsebuje zgolj in samo oreščke (arašide, indijske oreščke, mandlje ali lešnike, odvisno od okusa) za počasen in kakovosten vir energije iz dobrih maščob, datlje za hiter vir energije in jajčne beljake. Brez dolgih deklaracij in sestavin, ki jih ne moreš niti izgovoriti.

Roza ploščica ima tudi dober namen! Gre za donatorski projekt v sodelovanju z Rdečim križem. Z vsako kupljeno ploščico pomagaš zagotoviti 40 litrov čiste pitne vode za otroke na območju nesreč ali hranljivo hrano za akutno podhranjene otroke v državah v razvoju.
Beljakovinske ploščice Protein Bar so nasitne in polnega okusa, odlikuje jih slasten okus sladkih indijskih oreščkov, lahkega kakava in hrustljavih mandljev. Roza ploščica ima okus po čokoladi, vendar je kot druge ploščice Protein Bar 100 % naravna.

Beljakovinska ploščica Protein Bar je idealna nagrada po treningu, spremljevalec na poti, nadomestek obroka ali prigrizek. Še posebej pa je priročna za pohodnike in gornike.

https://4endurance.si/products/protein-bar-the-protein-kitchen

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 30.4.2022 - Ogledi: 63 - Številka oglasa: 5575