24 x Energijski gel z L-Karnitinom - 4Endurance Pro

47,99 €
  • 24 x Energijski gel z L-Karnitinom - 4Endurance Pro
24 x Energijski gel z L-Karnitinom - 4Endurance Pro

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

L-karnitin energijski gel ti bo pomagal trenirati dlje in močneje, obenem pa deloval kot tista pika na i pri kurjenju odvečne maščobe.

Podaljšaj čas do odpovedi s hitrim virom energije
Prepreči kurjenje lastnega glikogena (L-karnitin)
Obdrži fokus in mentalno vzdržljivost s holinom

Energijski gel z L-karnitinom je vsestranski energijski gel, ki bo zadovoljil kolesarje, triatlonce, tekače in vse ostale športnike.
Energijski gel z L-karnitinom temelji na manj sladkem kompleksnem ogljikovem hidratu maltodekstrinu, ki ima kljub kompleksni zgradbi izredno visok glikemični indeks. Hitra razpoložljivost je nujna, saj je za telo bistveno, da hitreje uporabi zunanji vir energije, kot pa da začne "jesti" lastni glikogen. Maltodekstrin je manj sladek od glukoze, med vadbo hitro oksidira, njegova največja prednost pa je, da kljub ogromni količini zaužitih energijskih gelov ne povzroča nelagodja.

Kdor je kadarkoli šel čez več ur naporov, ve, kako občutljiv je takrat želodec. Najboljši vir ogljikovih hidratov je tisti, ki se ga da enostavno dozirati (brez časovne zakasnitve) in ne povzroča prebavnih težav.

Gel vsebuje L-karnitin (1,2 g na gel), ki služi za pretvorbo maščobe v energijo. Problem "kurjenja maščob" z visoko intenzivnimi treningi je namreč, da se v večji meri porablja le lasten glikogen. L-karnitin lahko ob pomoči vira OH pomaga izgorevati maščobne kisline tudi pri pulzu, kjer bi drugače trošil le glikogen.

Bolj kot njegova zmožnost topljenja maščob je pomemben njegov vpliv na športno zmogljivost in regeneracijo - z njegovo uporabo namreč privarčuješ lasten glikogen, poveča pa se tudi tvoja maksimalna moč v ključnih momentih vzdržljivosti. L-karnitin prav tako zmanjšuje kopičenje mlečne kisline in viša laktatni prag.
Za dodatno funkcionalnost gela poskrbi holin bitartrat (1 g na gel), ki je glavni prenašalec signalov v obliki živčnih stimulacij na nevromuskularna stičišča in v možgane. Športniku pomaga ohranjati fokus, "dobro voljo", predvsem pa služi kot pomoč pri koordinaciji gibov.

Sliko zaokrožijo polifenoli zelenega čaja (25 mg na gel), ki inducirajo termogenezo in stimulirajo oksidacijo maščob v telesu, zato bo telo še toliko bolj uporabilo zaloge lastne maščobe za energijo.

https://4endurance.si/products/energijski-gel-z-l-karnitinom-box

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 30.4.2022 - Ogledi: 15 - Številka oglasa: 5576