Nitro Pump - CW - 40 porcij

44,99 €
  • Nitro Pump - CW - 40 porcij
Nitro Pump - CW - 40 porcij

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Treniraš zvečer? Potrebuješ pre-workout brez stimulansov? Si želiš norih pumpov? Iščeš nekaj, kar stimulira možgane? Prišel si na pravi naslov!

Imej najbolj nor pump vseh časov
Zagotovi si nor fokus skozi celoten trening
40 porcij za 40 izjemnih treningov

Pre-workout brez stimulansov dela zate! Najbolj izbrane sestavine, ki se nabirajo v telesu in nudijo eksplozivno moč, vzdržljivost in energijo brez kofeina. Posledično brez pritiska na srce in živčevje ter seveda brez "post-workout crasha."

Nitro Pump je bil ustvarjen z namenom, da ti da najbolj nor pump življenja. Stimuliraj možgane! Nahrani mišice! Povečaj vzdržljivost!
Nitro Pump vsebuje:

Citrulin je idealen je za vse, ki se ukvarjajo z visoko intenzivno vadbo, kot so dvigovanje uteži, tek, veslanje, kolesarjenje, crossfit ali šprint. Citrulin za razliko od kreatina ne le da ne zadržuje vode, temveč reciklira proizvedeno mlečno kislino (ki povzroča dobro znane bolečine) v vir energije, ki se porablja med samo vadbo.
Gylcersize glicerol za nor pump in opazen napredek v rasti mišice.
Betain, ki v klinični dozi 2,5 g pripomore pri vzdržljivosti in pri pridobivanju moči, prav tako pa se že v relativno kratkem času (teden dni) izkaže pri športih, kjer je potrebna eksplozivnost (nogomet, košarka itd.).
Aminokislino Tirozin, ki ti pomaga pri soočanju s stresom in izboljšanju možganske funkcije.
Arginin Nitrosigine, patentirano obliko arginina, ki skrbi za kardiovaskularno zdravje, povečuje pretok dušika v kri, telesu pa daje zvrhano mero energije za kolesarjenje ali tek ter "kožo trgajoče pumpe na fitnesu".
S7 blend je patentirana mešanica sedmih rastlinskih sestavin, za katere je klinično dokazano, da povečajo dušikov oksid (NO) za 230 %. Tvoje telo že proizvaja dušikov oksid, ki deluje kot vazodilatator in signalizira žilam, da se sprostijo, s čimer se poveča pretok krvi. Pomaga ti tako, da ti med vadbo dovaja več kisika, goriva in ključna hranila, ki jih tvoje mišice potrebujejo. S7 je klinično raziskana rastlinska športna prehranska sestavina, ki sproži najboljšo vrsto proizvodnje dušikovega oksida – lastni notranji NO tvojega telesa.
Alpha GPC ti pomaga pri občutku zadovoljstva in pri povečanju koncentracije med vadbo.
Astragin je patentirana sestavina, podprta s številnimi študijami (16 in vitro, 8 in vivo), dokazano poveča absorpcijo aminokislin, maščobnih kislin, vitaminov in mineralov.
Huperzine A kognitivni spodbujevalec, ki zavira encim, ki razgrajuje učni nevrotransmiter, acetilholin. Pomaga ti pri osredotočenosti in pri boljšem treningu.
Nitro Pump telo zaščiti pred negativnimi učinki stresa, izboljša koncentracijo ter ti pomaga do hitrih in opaznih rezultatov. Izdelku je dodan še izvleček črnega popra kot pomoč pri presnovi, izgubi maščobe in hitrejšemu delovanju metabolizma.

https://4endurance.si/products/nitro-pump

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 30.4.2022 - Ogledi: 8 - Številka oglasa: 5577