Loaded EAA - CNP - 30 porcij

27,99 €
  • Loaded EAA - CNP - 30 porcij
  • Loaded EAA - CNP - 30 porcij
  • Loaded EAA - CNP - 30 porcij
Loaded EAA - CNP - 30 porcij Loaded EAA - CNP - 30 porcij Loaded EAA - CNP - 30 porcij

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Esencialne aminokisline Loaded EAA bodo zaščitile tvoje mišice med naporno vadbo in poskrbele, da boš v svoje telo vnesel dovolj aminokislin.

30 odmerkov popolnega spektra aminokislin
Kar 3 g levcina, kralja aminokislin, ki poskrbi za sintezo beljakovin
50 mg klinično dokazanega AstraGina, ki ti bo omogočil izkoristek vseh hranil

EAA so esencialne aminokisline, torej aminokisline, ki jih telo ne more proizvesti samo in jih moraš zaužiti s hrano.
CNP Loaded EAA so popolna kombinacija zelo funkcionalnega izdelka in popolnega okusa, ki povsem prekrije grenkobo aminokislin. Prav tako se odlično mešajo!

CNP EAA vsebujejo posebej visoko vsebnost levcina in ti zagotavljajo pravo razmerje aminokislin z razvejano verigo (BCAA) in esencialnih aminokislin (EAA).

Esencialne aminokisline Loaded EAA lahko uporabiš pred/med/po vadbi ali v katerem koli drugem času dneva.

Lahko jih uporabiš PRED vadbo, da imaš že pred začetkom treninga v krvi dostopne aminokisline, kar omogoča telesu, da že pripravljeno pričaka fizične napore, obenem pa lahko aminokisline uporabi tudi kot posreden vir energije, ko je to potrebno. To lahko pozitivno vpliva na mišično vzdržljivost in zmanjša utrujenost.

Verjetno sam dobro veš, kako priljubljene so BCAA in EAA MED vadbo, ko si prepoten, utrujen in potrebuješ nekaj osvežilnega. EAA med treningom zmanjšujejo utrujenost in preprečijo katabolizem, kar je še posebej koristno, ko si v kaloričnem deficitu ali na dieti in poskušaš ohraniti mišično maso.

PO vadbi! Z dodajanjem EAA po vadbi pohitriš proces okrevanja telesa. Ker imajo CNP EAA 3 g levcina na porcijo, to vklopi stikalo (mTOR) za sprožitev sinteze beljakovin, pri čemer telo začne graditi in popravljati mišice.

Izdelek vsebuje tudi AstraGin®. Patentirana sestavina, podprta s številnimi študijami, dokazano poveča absorpcijo aminokislin, maščobnih kislin, vitaminov in mineralov. Prav tako krepi imunski sistem, zmanjšuje vnetja in pomaga obnavljati poškodovano črevesno floro. Poskrbi za maksimalen izkoristek svojih EAA!

https://4endurance.si/products/loaded-eaa-cnp

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.5.2022 - Ogledi: 7 - Številka oglasa: 5582