Plant Protein (veganske beljakovine) - CNP - 900 g

32,99 €
  • Plant Protein (veganske beljakovine) - CNP - 900 g
Plant Protein (veganske beljakovine) - CNP - 900 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Visokokakovostne veganske beljakovine brez soje odličnega okusa. Idealen prehranski dodatek zate, če slediš veganski dieti in ne zaužiješ dovolj beljakovin.

Poskrbi za svojo regeneracijo
Brez laktoze, brez želodčnih težav
Brez soje, ki je lahko alergen
100 % veganske, uživaj brez skrbi
Sladkano s stevijo - brez umetnih sladil

CNP Plant Protein je mešanica veganskih beljakovin, brez soje in umetnih sladil, ki združuje mikronizirane grahove beljakovine, sončnične beljakovine, beljakovine rjavega riža in krompirjeve beljakovine, ki zagotavlja vrhunske veganske beljakovine s celotno paleto esencialnih aminokislin in 21 g beljakovin na porcijo (30 g).

Idealna izbira za vegane, vegetarijance in vse, ki imate težave z laktozo. Izdelek je primeren tudi kot dopolnilo obroka ali kot dodatek k jedem.
Izdelek vsebuje:

Grahove beljakovine se pridobivajo z ekstrakcijo beljakovin iz celotnih grahovih zrn. Grahove beljakovine imajo dobro aminokislinsko sestavo, vsebujejo skoraj vse esencialne aminokisline. Metionin, ki naravno manjka, je dodan, kar je pri rastlinskih beljakovinah redkost. Slednje je izredno pomembno po treningu, saj poškodovana mišica potrebuje čim hitrejšo obnovo, ki ji jo lahko da le popolna beljakovina, ki vsebuje vse aminokisline. Odlikuje pa jih tudi lahka prebavljivost in nealergenost - to pomeni, da ne povzročajo napihnjenosti ali prebavnih težav. Grahove beljakovine so znane po tem, da v telesu ne sprožajo vnetnih procesov in ne obremenjujejo ledvic, saj se z njimi težko predoziramo. Vsebujejo peptide, ki zavirajo sproščanje hormona lakote (grelin), zato človeka dolgotrajno nasitijo in preprečijo “cravinge”. Ne vsebujejo laktoze, glutena, so brez holesterola in maščob. Še posebej pa so bogate z razvejanimi aminokislinami (BCAA), argininom in železom.

Sončnične beljakovine se pridobivajo iz sončničnih semen. So izreden vir beljakovin poln kvalitetnih mikrohranil, ki prispevajo k dobremu počutju in lepi koži.

Beljakovine rjavega riža imajo izredno kakovosten aminokislinski profil. Celo tako, da je v beljakovinah rjavega riža več valina in arginina kot v sirotkinih beljakovinah. Edina aminokislina, ki rjavemu rižu primanjkuje, je treonin, zato jo proizvajalci običajno dodajajo. Beljakovine rjavega riža so lahko prebavljive, prijazne do želodca in z visoko biološko vrednostjo. Zato so idealna izbira za vse vegane, ki bi želeli povečati vnos svojih beljakovin.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.5.2022 - Ogledi: 7 - Številka oglasa: 5583