Ignition - CNP - Pre-workout - 30 serviranj

24,99 €
  • Ignition - CNP - Pre-workout - 30 serviranj
Ignition - CNP - Pre-workout - 30 serviranj

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Energija in fokus brez kofeinskega "crasha". CNP Ignition ti nudi več! Tako lahko treniraš dlje in bolj osredotočeno.

Zagotovi si 5-urni fokus z EnXtra - patentirano veliko galango
Najboljše patentirane sestavine za tvoj najboljši trening
Pre-workout, ki poskrbi za tvoje dobro počutje in ti zbistri misli

Na trgu je "milijon" predvadbenih stimulansov, t.i. pre-workoutov, ki te nagovarjajo z različnimi obljubami in "čarobnimi" sestavinami. Večina pa nima poguma, da bi kvalitetno odgovorila na specifične, skorajda nišne zahteve, ampak hoče ugajati vsem. Posledično tak izdelek ne more zadovoljiti zahtevne stranke.

CNP Ignition je drugačen! Gre za izdelek, ki poskrbi za fokus, dobro počutje, jasne misli in 5-urni vir energije, ki se ne konča s kofeinskim "crashom". Skrbno izbrane patentirane sestavine bodo zagotovile, da boš korak pred vsemi.
EnXtra - Patentirana oblika velike galange, ki v kombinaciji s kofeinom poveča budnost, osredotočenost in nivo energije za kar pet ur. Pri tem poskrbi, da ne pride do občutkov tesnobe, tresavice in povečanega utripa, ki jih lahko povzroča kofein. Prav tako nima nobenih negativnih učinkov na telo, telo pa se je tudi ne more navaditi.

Dikafein malat - Kofein s počasnim sproščanjem. Prva stvar, ki jo boš opazil, ko boš vzel pre-workout z dikofein malatom, je začetni val energije, ki mu sledi enakomerna energija, ki ti bo nudila dolgotrajno podporo med vadbo. To je posledica vezi med kofeinom in jabolčno kislino. Ta patentirana oblika Infinergy ti zagotavlja, da po zaužitju tega pre-workouta ne boš imel tremorja, tesnobe, hitrega srčnega utripa ali kakršnih koli drugih neželenih učinkov, ki bi jih lahko dobil od običajnega kofeina. Prav tako ne boš doživeli padca energije!

Kako deluje?

Ko začne kofein popuščati, njegovo vlogo prevzame jabolčna kislina, ki ti pomaga preprečiti izgubo energije. Prav tako preprečuje, da bi razvil toleranco na izdelek in bil prisiljen v jemanje vedno večje doze za isti učinek.

Izdelku je dodan tudi Betain, ki v klinični dozi 2,5 g pripomore pri vzdržljivosti in pri pridobivanju moči, prav tako pa se že v relativno kratkem času (teden dni) izkaže pri športih, kjer je potrebna eksplozivnost (nogomet, košarka itd.).

Beta alanin bo poskrbel za povečanje vzdržljivosti in zmanjšanje laktata med vadbo.

AstraGin®. Patentirana sestavina, podprta s številnimi študijami (16 in vitro, 8 in vivo), dokazano poveča absorpcijo aminokislin, maščobnih kislin, vitaminov in mineralov. Prav tako izboljšuje imunski sistem, zmanjšuje vnetja in pomaga obnavljati poškodovano črevesno floro. Poskrbi za maksimalen izkoristek svojega pre-workouta in kasneje še napitka, ki ga boš zaužil po vadbi!

Če te ne moti občutek srbečice, ki ga lahko nudi beta alanin, lahko izdelek uporabiš tudi pri učenju ali delu.

https://4endurance.si/products/ignition-cnp-pre-workout

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.5.2022 - Ogledi: 9 - Številka oglasa: 5584