4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g

44,99 €
  • 4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g
  • 4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g
  • 4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g
4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g 4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g 4Energy Bar - 4Endurance - 50 x 45 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

4Energy Bar ni kot ostale energijske ploščice, ki si jih vajen. Z njo smo prisluhnili tvojim potrebam in pripombam glede ostalih energijskih ploščic.
Želel si:

Sočno energijsko ploščico, pri kateri ne rabiš vode za uživanje.
Energijsko ploščico, ki se ne drobi.
Energijsko ploščico, ki se ne topi.
Energijsko ploščico, ki je lahko prebavljiva.
Energijsko ploščico, ki ni prevelika ali premala, ampak ravno pravšnja.
Takšna energijska ploščica je zdaj tu! Energija iz hitrih in kompleksnih ogljikovih hidratov, lahka prebavljivost in sočnost so razlogi, da bo 4Energy Bar postal tvoj glavni spremljevalec na kolesu, v hribih, med plezanjem, pohodništvom in pri vseh ostalih vrstah vzdržljivostnih športov.

Različni viri energije ohranjajo zaloge glikogena in ker energijska ploščica 4Energy ne vsebuje vlaknin, tvoje telo ne bo kurilo energije za prebavo izdelka. Prav tako pa izdelek med naporom ne bo obremenil tvojega želodca.

Datlji ti bodo nudili obilo energije, saj so bogati z naravnimi sladkorji, so odlično naravno poživilo in imajo bolj učinkovit in tudi trajnejši učinek kot kofein. Pa še "crashnil" ne boš po njih. Prav tako so bogati z mikrohranili, ki ti bodo pomagala v boju proti utrujenosti.

Oves je dober vir stabilne energije, prav tako pa je bogat z aminokislino lizin (slednja ustvarja karnitin), ki je pomemben za pretvorbo maščobnih kislin v energijo.

Izomaltuloza se počasi prebavi in ​​absorbira, zato se postopoma sprošča kot glukoza in fruktoza v krvni obtok. To jo naredi odličen vir energije. V primerjavi z drugimi ogljikovimi hidrati je zaužitje izomaltuloze povezano z višjimi stopnjami oksidacije maščob (po domače kurjenje maščob) in nižjimi stopnjami shranjevanja maščob.

Ugrizni, začuti energijo, zmagaj!

https://4endurance.si/products/4energy-bar-4endurance-50-x-45-g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 20.5.2022 - Ogledi: 94 - Številka oglasa: 6006