Cruze ALCHEMY POGANJALEC CRUZEE OR

128,90 €
  • Cruze ALCHEMY POGANJALEC CRUZEE OR
Cruze ALCHEMY POGANJALEC CRUZEE OR

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Prvo poganjalček vašega otroka je vesel mejnik – začetek mobilne neodvisnosti, novo pridobljenao samozavest in veščine. Za izdelavo najboljšega poganjalca na svetu smo ga naredili izjemno lahkega, tako da lahko otroci takoj, ko začnejo hoditi hodijo, manevrirajo s svojim Cruzeejem, ne da bi se spopadli s težkim jeklenim okvirjem. Naredili smo ga neverjetno vzdržljivega. Vaš Cruzee ne bo rjavel, nikoli ne bo imel prazne pnevmatike, nima oljnih delcev, eloksirana aluminijasta obloga pa bo zagotovila, da vas morebitne praske ne bodo bolele v očeh. Cruzee se ponaša tudi z najširšo prilagodljivostjo poganjalcev na svetu, z vašim otrokom bo zrasel od približno 18. meseca do 5. leta.Ultra lahek: Ultra lahek s težo 1,9 kg pomeni, da je z njim lažje manevrirati in spodbujati najmlajše otroke, da rastejo samozavestno. Enostaven za prenašanje.
Odlično prileganje: Cruzee je zasnovan da rase z vašim otrokom, saj ima najširšo možnost prilagajanja nastavitve sedeža 22,5 cm in okoli 13 cm nastavitve krmila - oboje brez orodja. Primeren je za otroke od višine višine 60 cm do 125 cm ali od 18. mesecev do 5. leta starosti.
Zasnovan da traja: Izdelana iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, varjena po postopku TIG. Eloksirani aluminijasti premaz je izjemno trpežen – nikoli ne bo rjavel, se odtrgal ali luščil. Pnevmatike so izdelane iz pene, ki se nikoli ne izpraznijo. Tesnilni ležaji pa so narejeni s kartušo, ki ne potrebujejo vzdrževanja.
Barve: Na voljo v več eloksiranih barvah.

Varnost: Izjemno lahka zasnova pomeni, da je manj verjetno, da bi se otrok poškodoval ali zataknil, če bi padel. Nizkoprofilni axel vijaki ščitijo kolesarje pred bolečimi udarci v gležnju.
Primeren za povsod: Lahko se vozi po katerem koli terenu, vključno s peskom na plaži, gramozom, travo, snegom, prav tako pa notranjih talnih površin, saj jih ne poškoduje in ne pušča nobenih sledi.

Cenite vsak trenutek: Že zelo zgodaj odpre popolnoma nov svet pustolovščin, zabave in vadbe. Cenite vsak trenutek, ko opazujete, kako otrokova samozavest raste. Prehod na kolo bo hitrejši in bolj naraven, saj bo vaš otrok obvladal ravnotežje, tako da se bo lahko osredotočil na vrtenje pedal in krmiljenje.

https://www.kolesa-smole.si/trgovina/kolesa/otroska-kolesa/alchemy-poganjalec-cruzee-or

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • TRGOVINA IN SERVIS KOLES SMOLE D.O.O.
  • Šentjernejska cesta 7, Novo mesto, 8000 Novo mesto
  • 8000 Novo mesto
Kontaktna oseba:
SMOLE KIM
Telefon:
07 337 98 00
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Smo podjetje z dolgoletno tradicijo pri prodaji in servisiranju koles.
Jože Smole nekdanji kolesar, olimpijec sedaj uspešen poslovnež že vrsto let
uspešno opremlja prijatelje športa predvsem pa prijatelje rekreacije na kolesu.

V trgovini vam bomo pomagali pri izbiri koles in dodatne opreme.
S svojimi dolgoletnimi  izkušnjami na področju kolesarstva vam bomo svetovali, prodali ali popravili kolo.

Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 9.7.2022 - Ogledi: 12 - Številka oglasa: 6187