Energijski Flapjack (škatla) - Blackfriars - 25 x 110 g

34,99 €
  • Energijski Flapjack (škatla) - Blackfriars - 25 x 110 g
Energijski Flapjack (škatla) - Blackfriars - 25 x 110 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Blackfriars flapjack je slastna 110 g ovsena tablica, ki vsebuje tako počasne (oves) kot hitro razpoložljive ogljikove hidrate (slednji so glavni vir energije v tvojem telesu) ter maščobe, kar zagotavlja, da ti med športno aktivnostjo ne bo zmanjkalo energije. Prav različni viri energije, ki se sproščajo postopoma, v kombinaciji z lahko prebavljivost so razlog, da je Blackfriars eden najpopularnejših proizvajalcev energijskih ploščic.

Pomembno je, da imamo med vzdržljivostnimi športi na voljo različne vire energije, saj le tako ohranimo naš glikogen nedotaknjen. Blackfriars flapjacki so tudi lahko prebavljivi, prijazni do želodca in vsebujejo ravno prav vlaknin, da bo želodec med telesnim naporom ostal neobremenjen.

Izdelek je mogoče zaužiti tudi kot nadomestek obroka ali sladico. Zaradi praktičnega in kvalitetnega pakiranja je flapjack odličen spremljevalec na poti, v šoli ali v službi. Praktično kjerkoli ga lahko diskretno odvijete in si privoščite hiter vir energije.

Prednost ovsenih ploščic v primerjavi z drugimi žitnimi ploščicami je v tem, da ima oves sam po sebi boljšo aminokislinsko sestavo kot ostale žitarice, predvsem ima veliko lizina, ki ga v ostalih "domačih" žitih praktično ni. Poleg tega je oves bogat z vlakninami, ki pomagajo pri normalni prebavi.

https://4endurance.si/products/energijski-flapjack-box

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.7.2022 - Ogledi: 28 - Številka oglasa: 6338