Energijski piškot (BOX) - Blackfriars - 16 x 60 g

24,99 €
  • Energijski piškot (BOX) - Blackfriars - 16 x 60 g
Energijski piškot (BOX) - Blackfriars - 16 x 60 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Blackfriars energijski piškot je slasten 60 g piškot, ki vsebuje tako počasne kot hitro razpoložljive ogljikove hidrate (slednji so glavni vir energije v tvojem telesu) in maščobe, kar zagotavlja, da ti ne bo zmanjkalo energije. In kar je še najpomembnejše - piškoti so noro dobrega okusa.

Si pohodnik? Se ukvarjaš s crossfitom? Si veliko na poti? Pomembno je, da imaš pri vsem tem na voljo različne vire energije, saj le tako ohraniš svoj glikogen nedotaknjen, sam pa si vedno na 100 %. Blackfriars piškoti so tudi lahko prebavljivi, prijazni do želodca in vsebujejo ravno prav vlaknin, da bo želodec med telesnim naporom ostal neobremenjen.

Izdelek je mogoče zaužiti tudi kot nadomestek obroka ali sladico. Zaradi praktičnega in kvalitetnega pakiranja je Blackfriars piškot odličen spremljevalec na poti, v šoli ali v službi. Praktično kjerkoli ga lahko diskretno odviješ in si privoščiš hiter vir energije.

https://4endurance.si/products/energijski-piskot-box

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.7.2022 - Ogledi: 36 - Številka oglasa: 6342