Regen Lite - Nduranz - 450 g

22,99 €
  • Regen Lite - Nduranz - 450 g
Regen Lite - Nduranz - 450 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Če iščeš izdelek, s katerim se lahko rehidriraš po naporni vadbi, sprožiš adaptacije mišic in obenem ohranjaš nizek vnos kalorij, potem je Regen Lite pravi izdelek zate.

Poznaš nadležen občutek po naporni vadbi, ko telo preprosto noče delovati pravilno? Žeja, ki je ne moreš pogasiti, in nadležen glavobol, ki te vedno bolj vztrajno kljuva? Utrujenost, ki ji kar ni konca, tudi če počivaš? To je posledica dehidracije.

Dodani elektroliti (magnezij, sol, kalij, kalcij) ti zagotovijo vse minerale, ki si jih izgubil ali izgubila med vadbo, in ti tako nudijo popolno rehidracijo. Tvoje telo bo lahko brezhibno delovalo in z naslednjim izzivom se boš soočil ali soočila polna energije.

Kar se tiče beljakovin, imamo preprosto izbiro - lahko jih zaužijemo takoj po vadbi in mišicam omogočimo, da se celijo in rastejo, lahko pa tega ne naredimo. Če želiš biti zdrav in močan športnik ali športnica, se izbira zdi preprosta.

90-dostotni izolat sirotke je celovit vir beljakovin, ki vsebuje celoten spekter aminokislin. Tako bodo tvoje mišice dobile vse, kar potrebujejo, da bodo močne in zdrave. In če te skrbijo prebavne težave, povezane z laktozo, je izolat najbolj varna odločitev.

Smo omenili, da Regen Lite ne vsebuje umetnih ojačevalcev okusa ali konzervansov? No, jih ne. Vsebuje pa naravne arome in je odličnega okusa.

https://4endurance.si/products/regeneracijski-napitek-regen-lite-nduranz

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.7.2022 - Ogledi: 16 - Številka oglasa: 6344