Regen Prototype 2 - Nduranz - 500 g

19,99 €
  • Regen Prototype 2 - Nduranz - 500 g
Regen Prototype 2 - Nduranz - 500 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Regeneracijski napitek Regen Prototype 2 je nova in izboljšana verzija odlično sprejetega regeneracijskega napitka Reg-N. Namesto koncentrata sirotkinih beljakovin (WPC) vsebuje 90-odstotni izolat sirotkinih beljakovin (WPI 90) nemškega porekla, elektroliti pa so v tri citratnih oblikah. Regeneracijski napitek Regen Prototype 2 vsebuje dvokomponentno mešanico ogljikovih hidratov v razmerju 1 : 0,8 maltodekstrina in fruktoze, ki napolni tako mišični kot jetrni glikogen. Razmerje se v celoti absorbira iz želodca in tako ne draži prebavnega trakta, ki je po naporu običajno razdražen (zaradi velike količine glukoze, energijskih gelov in ostalih energetskih hranil).

Večina regeneracijski napitkov na trgu vsebuje visoko količino OH v razmerju do beljakovin (4 : 1 ali celo 5 : 1) in inferiorne oblike sirotke ali celo sojo. Novi Regen Prototype 2 vsebuje 50 g ogljikovih hidratov in 30 g beljakovin izolata sirotke nemškega izvora. To razmerje se je izkazalo kot najboljše za sintezo beljakovin, ne glede na tip treninga. Vsebuje tudi elektrolite v tri-citratnih oblikah in NE vsebuje laktoze, zato je primeren za tiste, ki jim mlečni izdelki povzročajo "potres" v telesu. Vsebuje zgolj naravne arome. Ne vsebuje umetnih sladil in ostalih nepridipravov, ki jih nočemo imeti v regeneracijskem napitku.

https://4endurance.si/products/regeneracijski-napitek-regen-prototype2-nduranz-500g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.7.2022 - Ogledi: 30 - Številka oglasa: 6347