ZM8+ - Mutant - 90 kapsul

14,99 €
  • ZM8+ - Mutant - 90 kapsul
ZM8+ - Mutant - 90 kapsul

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Mutant ZM8+ niso navadne ZMA kapsule. So veliko več! Poleg kombinacije cinka, magnezija in vitamina B6 iz najboljših virov (glicinat in aspartat) vsebujejo še ostale vitamine in minerale, ki so ključni za normalno hormonsko ravnovesje, dober spanec in odlično počutje. Vsaka sestavina ZM8+ pozitivno vpliva na zdravje, posledično pa ste bolj spočiti in lažje trenirate. Odličen izdelek za regeneracijo že med spanjem.

Formula vsebuje še patentirano absorpcijsko sredstvo BioPerine, ki še izboljša biološko vrednost mikrohranil. Poleg še omenjenih klasičnih ZMA sestvin, ki jih lahko najdemo v kateri koli formuli ZMA, ima ZM8+ edinstveno mešanico vitamina D, B12, selena, mangana in kroma. Te dodane sestavine imajo impresivno paleto prednosti, ki vključujejo podporo imunske funkcije, uravnavanje telesne teže, izboljšanje kakovosti spanja, zvišanje ravni testosterona in okrepitev mišične mase.

Znano je, da športnikom pogosto primanjkuje tako cinka kot magnezija. To je verjetno posledica več dejavnikov, kot so izguba cinka v znoju med treningom, povečana uporaba cinka v telesu za okrevanje in sintezo beljakovin po treningu, pa tudi povečana izguba cinka v urinu. Vključeni so lahko tudi prehranski dejavniki. Rafinirani sladkorji in izdelki iz bele moke (tj. beli kruh) lahko znižajo raven cinka in magnezija v krvi. Živila, bogata s kalcijem, na primer mlečni izdelki, zavirajo absorpcijo cinka in magnezija v tankem črevesju. Baker, pa tudi živila, bogata s fitati, fosforjevimi spojinami, ki jih najdemo v polnozrnatem kruhu, žitih in stročnicah, prav tako ovirajo absorpcijo cinka v tankem črevesju. Alkohol tudi zmanjša absorpcijo cinka in magnezija ter poveča njihovo izgubo z urinom. Glede na dejstvo, da cinka verjetno ne boste ustrezno absorbirali iz polnovrednih živil, bi morali resno razmisliti o jemanju ZMA kapsul za povečanje mišične mase in povečanje moči ter za zmanjšanje telesne maščobe in krepitve imunske funkcije. Najbolje med nočnim počitkom, ko boste najbolje popravljali svoje telo

Nekaj, kar moramo takoj razčistiti, je, da ZMA niso spodbujevalec testosterona. Da, raziskave kažejo, da lahko športnikom pomaga vzdrževati višjo raven testosterona med intenzivnimi obdobji treninga, vendar to ne pomeni, da so ZMA testo booster. So pa preprosto najučinkovitejši način za dodajanje z dvema zelo pomembnima mineraloma, cinkom in magnezijem v za njiju zaužitje najprimernejšem času (večer). Da, raziskave sicer kažejo, da lahko ZMA povečajo proizvodnjo testosterona in povečajo moč, vendar je to le postranska korist. Cink in magnezij v najboljših virih preprosto potrebujete. Minerala imata namreč številne koristi - od imunske funkcije do povečanja presnove za izgubo maščobe. Raziskave kažejo, da imajo moški, ki v svoj prehranski režim dodajajo ZMA - zlasti športniki, ki trdo trenirajo - višjo raven testosterona. ZMA zagotavljajo še milijon drugih koristi - koristi za zdravje srca in kakovost spanja; izboljšajo regeneracijo mišic, pripravijo telo na nove treninge, zmanjšajo oksidativni stres. Posledično smo čez dan neuničljivi! Dober spanec je pač nuja in ZMA pri njem posredno igrajo izredno veliko vlogo.

https://4endurance.si/products/zm8-mutant

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 17.7.2022 - Ogledi: 34 - Številka oglasa: 6362