MUC-OFF ŠČETKE SET 3 KOSI

23,90 €
  • MUC-OFF ŠČETKE SET 3 KOSI
  • MUC-OFF ŠČETKE SET 3 KOSI
MUC-OFF ŠČETKE SET 3 KOSI MUC-OFF ŠČETKE SET 3 KOSI

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Naša mehka krtača za pranje vsebuje sintrano mešanico ščetin, ki je zasnovana za čiščenje koles in komponent, medtem ko skrbi za občutljive obloge. Njegova nova zasnova ima trden ročaj, odporen na udarce, ki v ekstremnih pogojih ne zdrsne, preveliko glavo za hitro čiščenje večjih površin in gumirana območja udarcev za največjo zaščito.

Naša podrobna krtača je idealna za doseganje težko premakljive umazanije. Njegova nova oblika ima trden ročaj, odporen na udarce, ki v ekstremnih pogojih ne zdrsne, trpežne najlonske ščetine in gumirane cone udarcev za največjo zaščito na občutljivih zaključkih.

Naša krtača za kremplje ima visoko kakovostno konstrukcijo s trojnimi glavami ščetk z žilastimi najlonskimi ščetinami in vgrajenim strgalom.

NAPOTILO: Za ohranjanje učinkovitosti vseh ščetk se izogibajte uporabi z vrelo vodo in na vročih delih. Pred uporabo priporočamo uporabo tople vode in pustite, da se vsi vroči deli ohladijo. Krtače so vse v črni barvi!!

Muc-Off set treh krtač vam bo pomagal povsem očistiti vaše kolo. V kompletu so mehka krtača za pranje, Detailing krtača za težko dostopne dele, kot je verižnik in krtača za čiščenje verige.

IZVEDI NAKUP:
https://www.shop.kupikolo.si/shop/maziva-in-cistila/muc-off-scetke-set-3-kosi/

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Digispot oglaševanje s.p.
  • Kidričeva cesta 1b
  • 1270 Litija
Kontaktna oseba:
g. Samir Handanagić
Telefon:
041 402 637
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.8.2023 - Ogledi: 267 - Številka oglasa: 6479