Madness (preworkout) - Mutant - 30 serviranj

19,99 €
  • Madness (preworkout) - Mutant - 30 serviranj
Madness (preworkout) - Mutant - 30 serviranj

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Mutant Madness pre-workout ti da občutek energije, ki ne mine in ne mine. Namesto tega, da bi se slednja zmanjševala, prihaja v novih in novih valovih. Hkrati vas obiščejo Thor, Zeus in Perun, potem pa sta okoli vas le še grom in strela. Naj poka pri kateri koli športni dejavnosti.

Izdelek na merico (7,5 g) vsebuje kar 500 mg kofeina iz različnih virov, ki poskrbijo, da energija v vaše telo prihaja postopoma in ga kasneje, veliko, veliko, veeeeeeliko kasneje tud postopoma zapusti. To so izvleček arabske kave (333 mg), kakava Theobroma (42 mg), Yerba Mate (42 mg), ekstrakt zelenega čaja (42 mg) in ekstrakt zelene kave (41 mg). Izdelek vsebuje tudi ekstrakte zelenega čaja, ki so bogati s polifenoli. Ker zeleni čaj ne gre skozi proces fermentacije, se njegovi polifenoli bolje ohranijo v primerjavi z ostalimi čaji in živili. Slednji so močan antioksidant, zmanjšujejo pa tudi negativne učinke kofeina ter ohranjajo normalen nivo sladkorja v krvi ter zmanjšujejo vnetja.

Dodana mu je še mešanica za moč in vzdržljivost, ki vsebuje citrulin, arginin, patentirani beta alanin Carnosyn ter tirozin kar omogoča zbranost, fokus ter "pump".

Mutant Madness zaključuje mešanica za spodbujevanje metabolizma, ki vsebuje 65 mg L-theanina (30 mg), ekstrakt oljčnih listov (20 mg), cimet (10 mg) in ekstrakt črnega popra BioPerine® (Piper nigrum, sadje) (98% piperin) (5 mg).

Naj se najbolj nor trening začne.

https://4endurance.si/products/mutant-madness-preworkout

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.10.2022 - Ogledi: 24 - Številka oglasa: 6872