Mass - Mutant - 2,27 kg

32,99 €
  • Mass - Mutant - 2,27 kg
Mass - Mutant - 2,27 kg

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Mutant Mass je bil razvit za hard-gainerje. Torej za tiste, ki imate težave s pridobivanjem na telesni teži oziroma bi radi pridobili čisto mišično maso. Na dve priloženi merici zagotavlja kalorično formulo (550 kcal), ki vsebuje visoko vsebnost beljakovin in ogljikovih hidratov, iz prave hrane, v vsaki porciji. To zagotavlja, da tvoje mišice dobijo vsa vitalna hranila, ki jih potrebujejo za razvoj in okrevanje.

Za razliko od ostalih t.i. gainerjev vsebuje Mutant Mass kvalitetno mešanico šestih različnih virov beljakovin za hitro (npr. izolat in hidrolizat sirotke) in počasno sproščanje (npr. micelarni kazein), kar zagotavlja, da bodo tvoje mišice daljše obdobje prejemale aminokisline, ki so gradniki mišic, in tako poskrbele, da ne boš prišel v katabolno fazo.

Glavna prednost Mutant Mass gainerja pa je v kvalitetnih ogljikovih hidratih.

Eden ključnih kompleksnih ogljikovih hidratov v izdelku Mutant Mass je patentirani koruzni škrob (WMS) Waxy Maize z večjo molekulsko maso, kar pomeni, da gre izredno hitro skozi črevesje in želodec. Tako boš svoje zaloge glikogena napolnil najhitreje! WMS ima tudi sposobnost, da vsa ta hranila prenese v tvoje telo in ti zagotavlja popoln izkoristek, ki ga boš takoj po treningu fizično začutil v svojih mišicah. Videti boš veliko večji, polnejši in brez odvečnih kilogramov.

Posebnost kompleksa ogljikovih hidratov v Mutant Mass je tudi v tem, da vsebuje ogljikove hidrate iz prave hrane, kar za razliko od večine ostalih gainerjev, ki vsebujejo veliko sladkorja, naredi izdelek idealen za nadomestek obroka. Poleg že omenjenega hitrega Waxy Maiza Mutant Mass vsebuje sladki krompir, ječmen in oves. Torej kompleksne, kvalitetne in počasi sproščujoče se ogljikove hidrate. In kar je najpomembneje - zgolj 6,4 g sladkorja na 100 g izdelka!

Prebavni encimi v izdelku!

Proteaza - razgrajuje beljakovine. Proteaza razgradi proteine do peptidov in aminokislin, ki so esencialne za delovanje vseh celic v telesu. Še posebej se izkaže pri visoko beljakovinski dieti ali pa takrat, ko dnevno spijemo več beljakovinskih napitkov. Vsekakor izredno dobrodošel dodatek v gainerju.

Laktaza - razgrajuje mlečni sladkor. Laktaza v želodcu in črevesju deluje daljši čas in več ur neprekinjeno razkraja mlečni sladkor, kar pomeni, da izdelek lahko uživajo tisti, ki imajo lažje težave z laktozo.

Cinnulin - skrbi za zdravo raven glukoze v krvi in je dober antioksidant. Cinnulin PF je patentiran vodotopen ekstrakt cimeta. Poseben postopek ekstrakcije pomaga filtrirati toksine, ki jih najdemo v celem cimetu, in tako poskrbi, da dobiš najčistejši izvleček na trgu. Je tudi edini izvleček, standardiziran za dvojno povezane polimere tipa A, ki so v kliničnih raziskavah dokazali številne koristi za našo dobrobit. V klinični študiji (Ziegenfuss, et al 2007) se je pri 83 % tistih, ki so prejemali aktivne polimere tipa A, znatno znižala raven krvnega sladkorja. Poleg tega so subjekti po koncu študije imeli statistično dokazljivo nižjo telesno maščobo, povečano pusto telesno maso, nižji sistolični krvni tlak (najvišji krvni tlak v žili ob utripu srca).

https://4endurance.si/products/mass-mutant

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.10.2022 - Ogledi: 22 - Številka oglasa: 6873