Test - Mutant - 90 kapsul

24,99 €
  • Test - Mutant - 90 kapsul
Test - Mutant - 90 kapsul

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

NARAVNI TESTOSTERONSKI BOOSTER. Narejen iz različnih zelišč, kot so izvleček piskavice, mace in črnega popra. Naravni ojačevalec testosterona, ki vam daje zdrave in hitre rezultate! MUTANT TEST je narejen z edinstveno formulo, ki vsebuje ciljne sestavine, ki pomagajo hitro dvigniti raven testosterona - zaradi česar je najhitrejši način za podporo mišične mase. Glavna sestavina izdelka je Testosurge, patentirana, bioaktivna verzija grškega sena, ki dokazano pomaga pri zvišanju ravni testosterona v telesu, kar lahko pri pravilni prehrani in načrtu treninga poveča velikost in moč mišic ter pripelje do boljšega počutja in povečanega libida.

Mutantni test lahko uporabite kadar koli v letu, ko želite optimizirati naravno raven testosterona. Najbolj koristno je jemanje izdelka v hladnejših delih leta ali v času diet, ko se bo raven naravnega testosterona začela zniževati zaradi neustrezne absorpcije bistvenih vitaminov in mineralov zaradi omejenega vnosa kalorij ali padca imunosti

TESTOSURGE® dvigne vašo proizvodnjo testosterona na nove ravni. Če želite razumeti TESTOSURGE®, morate najprej razumeti, kako deluje testosteron v telesu. Testosteron je v telesu prisoten v treh oblikah: prosti testosteron (Free-T), testosteron, vezan na albumin (Albumin-T), in testosteron, vezan na globulin, ki veže spolne hormone (SHBG-T) 3. Pri zdravih moških je le 2-3% testosterona prostega (biološko razpoložljivega ali biološko aktivnega), približno 40% pa je vezanih na albumine (kar pomeni, da je vezan na beljakovine). Preostanek testosterona, približno 60%, je tesno vezan na globulin, ki veže spolne hormone (SHBG) in je biološko neaktiven. Ne pozabite, da samo biološko aktivne oblike (proste in vezane na albumine) testosterona aktivirajo anabolične signale, povečajo sintezo beljakovin in zadrževanje dušika. V več študijah je bilo dokazano, da TESTOSURGE® zvišuje skupni testosteron in biološko aktivne oblike testosterona (proste in vezane na albumine).

https://4endurance.si/products/test-mutant

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.10.2022 - Ogledi: 40 - Številka oglasa: 6874