Zimske kolesarske nogavice - Wattsocks®

9,99 €
  • Zimske kolesarske nogavice - Wattsocks®
  • Zimske kolesarske nogavice - Wattsocks®
Zimske kolesarske nogavice - Wattsocks® Zimske kolesarske nogavice - Wattsocks®

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Poletnim kolesarskim nogavicam se je pridružila še zimska različica. Narejene so iz tople, a vendar lahke tkanine Thermolite, ki zagotavlja maksimalno udobje med vrtenjem pedal tudi v hladnejših dnevih. Material prav tako odlično odvaja vlago, ohranja noge suhe in zagotavlja optimalno termoregulacijo. Thermolite vlakna so izjemno zmogljiva, saj se sušijo 20 % hitreje kot drugi izolacijski materiali in 50 % hitreje kot bombaž.

Kolesarji vemo, da pri nižjih temperaturah kljub galošam hitro zazebe prav v noge. Nekvalitetne ali predebele nogavice lahko situacijo samo poslabšajo, zato je pomembno, da so ojačane res samo tam, kjer je to nujno potrebno. Preveč blaženja (npr. tekaške nogavice) lahko povzroči nastanek žuljev in nasploh neprijeten občutek. Kolesarske nogavice Wattsocks so odebeljene samo na sprednjem, t. j. prstnem, delu. Tam je namreč pritisk na podplat zaradi pritiskanja na "pedala" največji.

Ravni oz. ploski šivi na predelu prstov in pete zagotavljajo dodatno udobje tudi pri dlje časa trajajoči vožnji. Anatomska oblika pa nudi popolno prileganje in oporo. Prav tako so nogavice posebej prilagojene za levo in desno nogo.

Širina zavihka preprečuje drsenje nogavice in tako zmanjša možnost nastanka žuljev. Zavihek Wattsocks kolesarskih nogavic je elastičen ter se prilega različnim oblikam in obsegu meč. Brez prevelikega pritiska, gubanja in drsenja.

Thermolite material se ponaša tudi z izredno trpežnostjo in preprostim vzdrževanjem. Svoje lastnosti ohranja tudi po daljši uporabi. Višina nogavice pri zimskih kolesarskih nogavicah najbrž ni najpomembnejša zadeva, zato smo se odločili za srednjo višino (4,5 cm), ki ustreza večini.

Ker smo tudi sami navdušeni kolesarji, ki jih nizke temperature ne prestrašijo, smo nogavice testirali in dopolnjevali dlje časa. Navdušenje športnikov nad njimi je samo potrdilo dejstvo, da smo na pravi poti. Veliko pozornosti smo namenili tudi iskanju primernih in kakovostnih materialov. S tem smo dosegli popolne kolesarske nogavice, v katerih bo vrtenje pedal pravi užitek. Saj poznaš pregovor: "ni slabega vremena, je le slaba oprema".

Vrhunske zimske kolesarske nogavice, ki kombinirajo najvišjo kakovost in privlačen izgled. Nogavice Wattsocks preprečujejo drsenje in nudijo popolno prileganje nogi. Ne povzročajo nadležnih žuljev, tvoja stopala pa ohranjajo suha in topla tudi v najhujšem mrazu. Preizkusi vrhunsko sinergijo funkcionalnosti in udobja.

Sestava:

50 % poliester (Thermolite), 39 % poliamid, 9 % MERINO volna, 2 % elastan

https://4endurance.si/products/wattsocks-zimske-kolesarske-nogavice

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.10.2022 - Ogledi: 22 - Številka oglasa: 6880