Rego Rapid Recovery - SiS - 500 g

19,99 €
  • Rego Rapid Recovery - SiS - 500 g
Rego Rapid Recovery - SiS - 500 g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Rego, regeneracijski napitek priznanega proizvajalca SiS, je še posebej primeren za vegetarijance in ljudi, ki ne uživajo mlečnih izdelkov. Regeneracija po naporni vadbi!

Regeneracija po treningu
Dodani elektroliti in vitamini
Primeren za vegetarijance in občutljive na laktozo

Prednosti izdelka
SiS Rego obnovi zaloge glikogena
Priskrbi 20 g proteinov in 23 g hidratov na odmerek
2 g levcina, aminokisline, ki sproži sintezo beljakovin
Dodani elektroliti in vitamini
Idealen za treninge praga
SiS Rego je primeren za vegetarijance
Idealno za posameznike z laktozno intoleranco
Vsebuje skoraj nično količino kalcija
32 porcij

SiS REGO Rapid Recovery je celostno zasnovan regeneracijski napitek, namenjen dolgotrajnim in hkrati visokointenzivnim treningom. Mešanica ogljikovih hidratov in izolata sojinih beljakovin, ki ga dopolnjujejo levcin, vitamini in elektroliti, skrajša obdobje regeneracije na minimum. Ogljikovi hidrati napolnijo izčrpane glikogenske zaloge ter zmanjšajo nivo kortizola, 20 g izolata iz sojinih beljakovin pa poskrbi za ustrezno gradnjo novih mišičnih vlaken. Izdelek zaznamuje višja vsebnost beljakovin in aminokislin, kot smo običajno navajeni pri regeneracijskih napitkih - razmerje 40 : 60 je še posebej idealno za treninge, kjer želimo izboljšati šprinte (intervalni trening, hiit, fartlek). Tako priporočamo ta regeneracijski napitek še posebej v obdobju treningov, ko želimo zvišati VO2 max, torej v kolesarskem žargonu gradnjo, moč 1, moč 2.

Formuli je dodanih še 2 g levcina, aminokisline, ki v telesu deluje kot signalna molekula, ki sproži samo sintezo beljakovin. Dodatek levcina v vsaki regeneracijski formuli je nujen, saj omogoča hitrejšo regenercijo, hkrati pa - važneje - preprečuje atrofijo. Vitamini in minerali so vpleteni v prenos živčnih signalov ter pogojujejo samo kontrakcijo mišic med gibanjem. SiS REGO Rapid Recovery je primeren tudi za posameznike z laktozno intoleranco - ne vsebuje mleka, glutena in je idealna izbira za vegetarijance. Vsebuje zanemarljivo količino kalcija, zato je primeren za posameznike, ki imajo težavo s presnovo tega minerala.

https://4endurance.si/products/rego-rapid-recovery-sis-500-g

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • 4Endurance d.o.o.
  • Bežigrad 13
  • 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
4Endurance
Telefon:
051 671 800
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 16.10.2022 - Ogledi: 17 - Številka oglasa: 6893