Trenažer Elite Justo

829,00 €
  • Prodaja na obroke
  • Trenažer Elite Justo
Trenažer Elite Justo

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Nov interaktivni trenažer za najzahtevnejše - Elite Justo, s katerim je Elite začel letošnji Tour de France. Je trenažer višjega cenovnega razreda, ki ni le drugačen navzven temveč ima tudi bistveno izboljšane funkcije v primerjavi s prejšnjim DIRETO XR-T.

Vrhunska natančnost, dvigovanje do 24 % naklona, ​​vgrajen merilnik moči, samodejno umerjanje in vnaprej določeni ločeni načini.
Justo je trenažer, ki vas preprosto izzove na dvoboj, tako da boste od svojega kolesarskega treninga dobili še več.
Izboljšane in zamenljive noge Elite Flex Feet so namenjena temu, da se vaše pedaliranje občuti še bolj realistično glede na togost izbranega načina.

Samodejna kalibracija
Justo se lahko samodejno kalibrira ob najprimernejšem času brez potrebe po ročnem posredovanju uporabnika.

Justo je tudi del nabora interaktivnih trenažerjev z dvojnimi komunikacijskimi protokoli ANT+™ FE-C in Bluetooth®, kar pomeni, da ima popolno interakcijo z aplikacijami, programsko opremo, računalniki, pametnimi telefoni, tablicami in Apple TV.

Dual channel in bridge Bluetooth funkcije
Justo je opremljen z dvojnimi kanali Bluetooth za povezavo do dveh naprav Bluetooth® hkrati, npr. trenažer je istočasno povezan z programom za vadbo in vaših kolesarskim števcem.
Z novima funkcijama Cardio Bridge in Cadence Bridge lahko s trenažerjem povežete tudi senzor srčnega utripa ali senzor kadence, ki bo podatke preko svojih povezav pošiljal v vašo napravo za vadbo. Funkcija je uporabna pri napravah za vadbo, ki istočasno omogočajo samo 2 povezavi s Bluetooh smart senzorji (Apple TV).

Največja združljivost
Justo je združljiv s cestnimi, makadamskimi in gorskimi kolesi z osjo 130-135 x 5 mm z zapenjalcem in "thru-axle" osjo 142 x 12 mm (adapterji priloženi). Na voljo so tudi adapterji, ki zagotavljajo združljivost z osemi 135 x 10-12 mm ter za Boost 148 x 12 mm in Super Boost 157 x 12 mm.
Račna je kompatibilna z cestnimi Shimano/SRAM prestavnimi sistemi na 9/10/11 prestav, prav tako z novim Shimano 12 rednimi cestnimi sistemi. Primerna je še za verižnike SRAM NX z 12 prestavami.

Inovacija skozi bolj trajnostno zasnovo
Trdna, kompaktna zasnova je rezultat novega sodelovanja z Adriano Design za doseganje vedno bolj integriranega ekosistema izdelkov za sobno kolesarjenje. Združuje impresivno estetiko in dirkaški duh skupaj z inovativnostjo. Struktura stroja je zgrajena iz plastičnih ekoloških komponent.

Glavne značilnosti:
Neposredni prenos moči: Moč se prenaša neposredno na zavoro in ne prek zadnjega kolesa s trenjem med plaščem in valjčkom, posledično je prenos učinkovitejši, obraba materiala nižja ter občutno znižana raven hrupa.
Elektro motorna zavora: Močna elektromotorna zavora omogoča simuliranje klancev do realističnega naklona 24%.
Vztrajnik: Kar 6,2 kg težak vztrajnik omogoča gladko pedaliranje tudi pri nižjih obratih.
Lahkotnost uporabe: Snemite zadnje kolo in ga nadomestite s trenažerjem Elite Justo in že lahko pričnete s treningom.
Visok izkoristek moči: Zelo primeren za treninge, ki bazirajo na obratih, hitrosti ter izkoristku moči.
Integrirana senzorja kadence in hitrosti: Senzorja delujeta na protokolih ANT+ FE-C in Bluetooth Smart ter omogočata povezavo s številnimi pametnimi napravami.
Integriran OTS merilec moči: Optični senzor postavljen na 12 točkah, vsakih 30 stopinj v obratu pedaliranja, natančnost +/- 1%.
Velika stabilnost: Varna uporaba tudi med najbolj intenzivnimi treningi.
Stabilna izhodna moč ter vzdržljivost: Ohišje zavore je zasnovano tako, da se ne segreva in zagotavlja stabilen izhod moči tudi pri največjemu naporu.
Stabilen in zložljiv okvir: Trenažer po zaključeni vadbi zlahka zložite in pospravite.
Združljivost s kolesi: Trenažer je primeren za gorska, gravel, cestna in treking kolesa.
Združljivost z vsemi osovinami: Primeren za standardne osi s hitrim zapenjalcem 130/135 x 5 mm ali za "Thru Axle" osi mer 142x12 mm (Thru Axle 150x12 mm je na voljo za doplačilo)

Tehnične lastnosti:
Interaktivni trenažer z direktnim prenosom
Največji naklon, ki ga trenažer lahko simulira: 24%
Najvišja moč: 1100W pri 20 Km/h, 2300W pri 40 Km/h
Merilec moči: Integriran OTS (Optical Torque Sensor)
Natančnost merilca moči: +- 1%
Upravljanje: S pametnimi napravami, telefoni, tablicami in računalniki
Brezžična komunikacija: ANT+, Bluetooth Smart
Izhodni podatki: Moč, hitrost, kadenca
Teža vztrajnika: 6,2Kg
Združljivost z zadnjimni verižniki: Shimano/SRAM 9/10/11 prestav, Shimano 12 prestav (cestni), SRAM NX 12 prestav, Campagnolo 9/10/11/12 prstav (na voljo kot dodatna oprema), Shimano MicroSpline 12 prestav (na voljo kot dodatna oprema).
Teža: 17 Kg

https://www.a2u.si/trenazer-elite-justo

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • A2U D.O.O.
  • Poslovna cona A53
  • 4208 Šenčur
Kontaktna oseba:
A2U Šenčur
Telefon:
04/29 27 200
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 22.10.2022 - Ogledi: 35 - Številka oglasa: 6920