Scott CONTESSA ACTIVE 60 2022

559,89 €
  • Scott CONTESSA ACTIVE 60 2022
Scott CONTESSA ACTIVE 60 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Žensko gorsko kolo SCOTT CONTESSA ACTIVE 60 2022

Scott Contessa Active je eno najbolj vsestranskih ženskih gorskih koles na tržišču. S premišljenim in atraktivnim dizajnom, z izbranim naborom komponent predstavlja odlično žensko hardtail gorsko kolo za vse tiste, ki se spogledujejo s svetom gorskega kolesarstva ali tiste, ki za svoj denar pričakujejo največ od kolesa.

Okvir je iz aluminija z oznako 6061 pomeni, da gre za lahko kolo, ki vas bo navduševalo v vsakodnevnih vožnjah bodisi po cesti, makadamu ali gozdnih poteh.

Contessa Active je odlična izbira za vse mlade, ki bi izbrali kolo za vsakdanja pohajkovanja, z dodatno opremo pa lahko postane zanesljiv prevoz do šole ali po vsakodnevnih opravkih. Contessa Active serija pa ni namenjena zgolj mladim! Vse ki si želite zanesljivega in udobnega vsestranskega kolesa bodisi za družinske izlete ali pa se že resneje spogledovanje z gorsko kolesarskimi turami, Scott Contessa Active preprosto predstavlja vse kar bi moralo biti odlično vsestransko žensko gorsko kolo.

Verjamemo, da boste znotraj široke modelne palete našli izbiro, ki bo lahko zadostila vašim kolesarskim željam in potrebam za sprejemljivo in razumno ceno!

GEOMETRIJA
Prilagojena geometrija, 4 velikosti okvirjev in 2 velikosti koles (XS in S – 27,5'' / M in L – 29'') zagotavljata, da bo vsaka uporabnica oz. kolesarka lahko izbrala primerno kolo glede na svojo velikost.

SAMOZAVEST IN UDOBNA VOŽNJA
Krajša in nižja zgornja cev in višje postavljeno krmilo poskrbita za udobno držo, kot krmilne cevi (68.5°) pa bo tako začetnicam kot izkušenim kolesarkam nudil zadostno mero samozavesti, boljšo stabilnost in večji nadzor nad kolesom.

ZASNOVA
Lahek alu okvir, premišljen in atraktiven dizajn, enostaven za uporabo in privlačna cena! Nastavki za različne kolesarske dodatke (bidon, opora, orodje, …), opcija montaže blatnikov, prtljažnika in luči kolesarju lahko ponudijo »razširjen paket« povsem po individualnih željah.

PREVERJENE KOMPONENTE
Pri Scottu zaupajo svojim poslovnim partnerjem in kolesa opremijo z najbolj preizkušenimi in zanesljivimi komponentami, ki vam bodo vlile zadostno samozavest, ki jo potrebujete za brezskrbno kolesarjenje na vaših kolesarskih izletih in avanturah. Serija Contessa Active je opremljena s gonilnimi sklopi Shimano, prednjim vzmetenjem SR Suntour in specifično nežnejšemu spolu prilagojenim komponentam lastne blagovne Syncros (krmilo, obroči, sedež, ročaji, …).

Več o kolesu: https://www.grasca.si/zensko-gorsko-kolo-scottcontessa-active-60-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 30.11.2022 - Ogledi: 11 - Številka oglasa: 7019