Scott ASPECT 760 RD 2022

619,87 €
  • Scott ASPECT 760 RD 2022
Scott ASPECT 760 RD 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Gorsko kolo Scott ASPECT 760 rd 2022

Scott Aspect je eno najbolj vsestranskih gorskih koles na tržišču. S premišljenim in atraktivnim dizajnom, z izbranim naborom komponent predstavlja odlično hardtail gorsko kolo za vse tiste, ki se spogledujejo s svetom gorskega kolesarstva ali tiste, ki za svoj denar pričakujejo največ od kolesa.

Okvir je iz aluminija z oznako 6061 pomeni, da gre za lahko kolo, ki vas bo navduševalo v vsakodnevnih vožnjah bodisi po cesti, makadamu ali gozdnih poteh.

Odlična izbira za vse mlade, ki bi izbrali kolo za vsakdanja pohajkovanja, z dodatno opremo pa lahko postane zanesljiv prevoz do šole ali po vsakodnevnih opravkih. Aspect serija pa ni namenjena zgolj mladim! Vsi ki si želite zanesljivega in udobnega vsestranskega kolesa bodisi za družinske izlete ali resnejše spogledovanje z gorsko kolesarskimi turami, Scott Aspect preprosto predstavlja vse kar bi moralo biti odlično vsestransko gorsko kolo.

Verjamemo, da boste znotraj široke modelne palete našli izbiro, ki bo lahko zadostila vašim kolesarskim željam in potrebam za sprejemljivo in razumno ceno!

GEOMETRIJA
Prilagojena geometrija, 6 velikosti okvirjev in 2 velikosti koles (Aspect 7xx – 27,5'' / Aspect 9xx – 29'') zagotavljata, da bo vsak uporabnik oz. kolesar lahko izbral primerno kolo glede na svojo velikost.

SAMOZAVEST IN UDOBNA VOŽNJA
Krajša zgornja cev in višje postavljeno krmilo poskrbita za udobno držo, kot krmilne cevi (68.5°) pa bo tako začetnikom kot izkušenim kolesarjem nudil zadostno mero samozavesti, boljšo stabilnost in večji nadzor nad kolesom.

ZASNOVA
Lahek alu okvir, premišljen in atraktiven dizajn, enostaven za uporabo in privlačna cena! Nastavki za različne kolesarske dodatke (bidon, opora, orodje, …), opcija montaže blatnikov, prtljažnika in luči, kolesarju lahko ponudijo »razširjen paket« povsem po individualnih željah.

PREVERJENE KOMPONENTE
Pri Scottu zaupajo svojim poslovnim partnerjem in kolesa opremijo z najbolj preizkušenimi in zanesljivimi komponentami, ki vam bodo vlile zadostno samozavest, ki jo potrebujete za brezskrbno kolesarjenje na vaših kolesarskih izletih in avanturah. Serija Aspect je opremljena s gonilnimi sklopi bodisi Shimano ali SRAM, prednjim vzmetenjem SR Suntour ali RockShox in izbranimi komponentami lastne blagovne Syncros (krmilo, obroči, sedež, ročaji, …).

Več o kolesu: https://www.grasca.si/gorsko-kolo-scott-aspect-760-rd-2022-1

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 30.11.2022 - Ogledi: 48 - Številka oglasa: 7031