Scott SCALE 24 RIGID 2022

491,92 €
  • Scott SCALE 24 RIGID 2022
Scott SCALE 24 RIGID 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Otroško kolo SCOTT SCALE 24 RIGID 2022

Scott-ova otroška linija koles (JR – JUNIOR) bo vašim otrokom pomagala postati najhitrejši in najbolj »cool« mali kolesar oz. kolesarska v soseski. Premišljen dizajn z nizkim in lahkim okvirjem, odlična vodljivost in prilagojene komponente poskrbijo za boljši razvoj motoričnih sposobnosti, hkrati pa bodo vašemu otroku zagotovile nepozabne trenutke v naravi ali na ulici - stran od televizijskih in računalniških zaslonov.

SE ŠE SPOMNITE VAŠEGA PRVEGA KOLESA?
Vsi se ga. Naj bo tako tudi pri naših najmlajših! Scott-ovo otroško kolo lahko pričara nepozabne spomine na učenje prvih kolesarskih zavojev, hkrati pa bo skorajšnje zagotovilo, da se bodo vaši najmlajši preprosto zaljubili v svobodo na dveh kolesih.

Otroška kolesa Scott so izdelana z vizijo in mislijo po udobju, stabilnosti in pridobivanju samozavesti vaših najmlajših. Naj bo zabava na dveh kolesih varna in nepozabna!

Značilnost Scottovega otroškega kolesa je lahek aluminijast okvir z znižano zgornjo cevjo za lažje sestopanje, večjo samozavest in boljšo vodljivost ter izbor opreme oz. komponent, ki prenese tudi začetniške padce.

Več o kolesu: https://www.grasca.si/otrosko-kolo-scott-scale-24-rigid-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2022 - Ogledi: 58 - Številka oglasa: 7039