Scott ADDICT ERIDE 30 2022

5.252,15 €
  • Scott ADDICT ERIDE 30 2022
Scott ADDICT ERIDE 30 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Električno cestno kolo Scott ADDICT eRIDE 30 2022

Scott Addict eRide je eno najlažjih cestnih električnih koles na tržišču, s popolno integracijo in super videzom. Scottovo prvo električno cestno kolo dviguje merila v kar precej pogledih. Pustite se, da vas popelje. Za sezono 2022 je novi Addict eRide nadgrajen z zmoglivejšim in manjšim Mahle X20 motorjem.

Če vam ne bi povedali, ali bi sploh vedeli, da je e-kolo?
Novi Addict eRIDE je od daleč videti kot običajno cestno kolo (no, ne ravno običajno, ampak vrhunsko), v sebi pa skriva sistem baterije (glavna cev) in motorja (zadnje pesto).

Napreden karbonski okvir z dodatnimi karbonskimi plastmi za večjo togost in strukturno stabilnost. Teža samega okvirja znaša le 1,04kg, teža celotnega kolesa pa od 10,75kg dalje.

Scott Addict eRide je prvo električno cestno kolo s popolno integracijo napeljav in brez vidnih mehanskih kablov. DNK klasičnega Addict-a RC z uporabo najnovejših tehnologij. Vsi modeli Addict eRide so sestavljeni s krmili in oporami iz Syncros-ove delavnice. Bodisi integriranimi "kombo" ali klasičnimi.

Tako kot pri vsakem e-kolesu sta sestavna dela tudi pogonska enota in baterija. Motor se izklopi pri hitrosti nad 25km/h in je nato kolo enako vsem ostalim cestnim kolesom. Na kolesu je nameščen motor Mehle, ki je bil razvit eksplicitno za cestna kolesa in zagotavlja naraven občutek vožnje (tudi pri izklopljenem motorju). Sam motor ponuja 60Nm navora, 250W moči in je združjiv oz. povezljiv z vsemi računalniki ANT+. Motor omogoča 3 stopnje pomoči: eko (zelena), srednja (oranžna), polna (rdeča).

V okvirju kolesa, ki ni nič kaj bolj "okrogel" kot pri klasičnem Addict-u RC je skrita baterija s kapaciteto 250Wh, druga baterija s kapaciteto 208Wh (za doplačilo na modelih Addict eRide 10, 20 in Contessa Addict eRide) za še daljši doseg in brezskrbno vožnjo pa je preprosto namestljiva preko "range booster" nastavka v obliki klasičnega bidona.

"Poln sistem" ponujata pomoč pri poganjanju - do razdalje 120 km in 2200 višinskih metrov. Ta doseg je možen s kombinacijo glavne, integrirane baterije ter dodatne zunanje baterije, ki jo po želji namestite na mesto bidona. Pomoč deluje do hitrosti 25 km/h. In teža kolesa - 10,75 kg! Seveda je celoten sistem v celoti integriran in tako skoraj neviden. Na voljo so 4 modeli, med njimi tudi ženski model Contessa Addict eRIDE. Hitreje, dlje in v bolj strm klanec - to ste vi na novem Addictu eRIDE.

Več o kolesu: https://www.grasca.si/elektricno-cestno-kolo-scott-addict-eride-30-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2022 - Ogledi: 88 - Številka oglasa: 7070