Scott RANSOM ERIDE 910 2022

6.306,15 €
  • Scott RANSOM ERIDE 910 2022
Scott RANSOM ERIDE 910 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Električno gorsko kolo Scott RANSOM eRIDE 910 2022

Novi Scott Ransom eRide 2022 je električno gorsko polnovzmeteno kolo za vse prave enduro/spustaške navdušence. Popolnoma novi okvir z integriranim BOSCH PERFORMANCE CX sistemom, a z vsemi lastnosmi klasičnega Ransom modela. Moderna geometrija s 180 mm hoda spredaj in zadaj, zaklep zadnjega vzmetenja in 625Wh baterijo za brezskrbno raziskovanje gorskih poti kot še nikoli do sedaj.

Povsem novi Scott Ransom eRide je verjetno najbolj vsestransko električno Enduro kolo, ki ga trenutno lahko najdete na tržišču. Je idealno kolo, s katerim si boste pokorili vsako pot po kateri se boste zapeljali. Z veseljem se bo spopadel s strmimi, tehničnimi vzponi, vas tekoče in hitro popeljal po vsaki potki in premagal tudi najbolj zahtevne in dolge spuste. Ne glede na to kakšna je pot, pogoji ali kolesar, Scott Ransom eRide je vedno prava izbira za nalogo, ki mu jo boste zadali.

KATERIKOLI TRAIL, KADARKOLI. TA FRAZA ŠE NIKOLI NI ZVENELA TAKO RESNIČNO.

TEHNOLOGIJE
BOOST; standard pogonskega sklopa, ki ga je razvil SRAM, razžiri širine pest in gonilnega ležaja. To omogoča večjo togost sistema in možnost montaže širših platišč. Scott je optimiziral okvirje prav za ta standard, tako so naredili celotni sistem še bolj tog in prilagodljiv.

POGOSTA VPRAŠANJA

Baterija na e-kolesih?
Je najbolj »občutljiv« del električnega kolesa. Vsakdo, ki se zanima za tako kolo, najprej sprašuje o kakovosti baterije. Pri Scottu je vsaka skrb odvečna, kajti na njihovih kolesih ne boste našli slabe baterije. Kakšna je slaba baterija?

Kaj pomeni oznaka »Wh«?
Watt Hour (Wh) je enota za merjenje zmogljivosti baterije. Višja je ta številka, bolj je zmogljiva. Vendar pa je treba upoštevati tudi kakovost samega kolesa, njegovo težo in opremo s katero je opremljen, nastavitev, teren po katerem se boste vozili, teža kolesarja…

Ali je baterijo mogoče odstraniti s kolesa?
Baterije se lahko odstranijo na vseh Scottovih kolesih brez orodja; vse, kar potrebujete, je ključ, ki je priložen vsakemu kolesu s pomočjo katerega »odklenete« baterijo.

Kako dolgo se baterija polni?
Danes večina baterij (500W) potrebuje približno 3,5-5 ur. V manj kot treh urah se baterija napolni 80%.

Več o kolesu: https://www.grasca.si/elektricno-gorsko-kolo-scott-ransom-eride-910-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2022 - Ogledi: 58 - Številka oglasa: 7076