Scott SPEEDSTER GRAVEL 30 BEŽ 2022

1.571,83 €
  • Scott SPEEDSTER GRAVEL 30 BEŽ 2022
Scott SPEEDSTER GRAVEL 30 BEŽ 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Gravel kolo SCOTT SPEEDSTER GRAVEL 30 bež 2022

Specialke doživljajo svoj preporod oz. nadgradnjo, nič več samo asfalt. Kolo Speedster gravel 30 lahko vozite tudi po makadamu, saj to omogoča njegova geometrija kot tudi 45 mm plašča. Udobnost je tisto, kar kolesarji s tem kolesom najbolj občutijo. Aluminijast okvir, udobno sedalo, široki gumi, Shimano GRX oprema in vse to za zelo sprejemljivo ceno.

Geometrija
Geometrija je prilagojena za moderno in makedamsko vožnjo. Cilj je bil ustvariti dobro uravnoteženo geometrijo za udobno in kontrolirano vožnjo tudi v zapletenih situacijah in na zahtevnejših poteh. Prihaja z daljšim dosegom, daljšo vilico, nižjim bracketom in krajšim nosilcem krmila za boljšo okretnost in stabilnost na makedamu, ki še vedno zagotavlja najboljši izkoristek pri poganjanju tudi z širšimi gumami.
V primerjavi z karbonskim modelom Addict ima kolo malenkost večjo medosno razdaljo, je daljše in nekoliko višje – skratka udobnejše.

Udobje
Za zagotovitev kontrolirane, gladke, udobne vožnje z veliko oprijema so kolo obuli v 45mm široke plašče (izjema so modeli z že montiranimi blatniki in osnova modela Speedster gravel 50 in Contessa Speedster gravel kateri imajo plašče širine 40 mm) in znižali razdaljo med zadnjo gumo in sedežem. Kolo zagotavljajo optimalno poganjanje in udobje ko teren postaja vse slabši.

Integriranost
Krmilo Syncros Creston 2.0 X poskrbi za popolno integriranost kablov napeljave tako kot to poznamo že pri modelih Addict rc, Foil Rc in Addict Gravel. Posledično se je izboljšala tudi aerodinamika kolesa, kot tudi vizualna podoba.

Nastavki
Novi Speedster Gravel ima pametne nastavke za dodatno opremo, ki omogočajo lažjo montažo torb in dodatkov na okvir. Na spodnji cevi okvirja je nastavek, ki omogoča montažo nosilca z orodjem. Ima tudi možnost montaže blatnikov, vendar pa se v tem primeru zmanjša širina možnost širine pnevmatike na 40 mm.

Več o kolesu: https://www.grasca.si/kolesa/speedster-gravel-30-bez-eu-22-scott

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 1.12.2022 - Ogledi: 76 - Številka oglasa: 7100