Scott CONTESSA ADDICT GRAVEL 15 2022

2.533,53 €
  • Scott CONTESSA ADDICT GRAVEL 15 2022
Scott CONTESSA ADDICT GRAVEL 15 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Gravel kolo SCOTT CONTESSA ADDICT GRAVEL 15 2022

Geometrija
Geometrija je prilagojena za moderno in agresivno makedamsko vožnjo. Cilj je bil ustvariti dobro uravnoteženo geometrijo za udobno in kontrolirano vožnjo tudi v zapletenih situacijah in na zahtevnejših poteh. Prihaja z daljšim dosegom, daljšo vilico, nižjim bracketom in krajšim nosilcem krmila za boljšo okretnost in stabilnost na makedamu, ki še vedno zagotavlja najboljši izkoristek pri poganjanju tudi z širšimi gumami. Pri vsem razvoju pa Scott seveda ni pozabil na aerodinamiko kolesa, katera je v tem segmentu tudi zelo pomembna. Uporabili so patentirano tehniko Airfoil, katera se uporablja za vse glavne cevi. Zasnova je tako da optimizira pretok zraka in zmanjša upor brez vpliva na samo udobje vožnje.

Udobje
Za zagotovitev kontrolirane, gladke, udobne vožnje z veliko oprijema so kolo obuli v 45mm široke gume, znižali razdaljo med zadnjo gumo in sedežem, ter oblikovali sloje karbona tako, da zagotavljajo optimalno poganjanje in udobje ko teren postaja vse slabši.

Integriranost
Syncros Creston Creston 2.0 X krmilo ima iste funkcije napeljave kablov kot jih že poznamo pri seriji koles Addict Rc in Foil, kjer so pletenice skrite v krmilo neodvisno od opreme kolesa. Posledično se je izboljšala tudi aerodinamika kolesa, kot tudi vizualna podoba.

Nastavki
Novi Addict Gravel ima pametne nastavke za dodatno opremo, ki omogočajo lažjo montažo torb in dodatkov na okvir. Na spodnji cevi okvirja je nastavek, ki omogoča montažo nosilca z orodjem. Ima tudi možnost montaže blatnikov, vendar pa se v tem primeru zmanjša širina možnost širine pnevmatike na 40 mm.

Lahkost
Vsa kolesa v Addict družini so znana po svoji lahkosti in v tem Addict Gravel ni nobena izjema. Glede na teren za katerega je kolo izdelano, smo razvili najmočnejši karbonski okvir do sedaj. V razvoj je bilo vloženega veliko časa, tako da smo dosegli vzdržljiv in lahek okvir z samo 930 grami za okvir in 395 grami za vilico pri velikosti M. Model Addict gravel tuned je izdelan iz HMX karbona ostala linija Addict pa iz HMF karbona

Več o kolesu: https://www.grasca.si/gravel-kolo-scott-contessa-addict-gravel-15-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.12.2022 - Ogledi: 17 - Številka oglasa: 7111