Scott PATRON ERIDE 900 TUNED 2022

7.878,65 €
  • Scott PATRON ERIDE 900 TUNED 2022
Scott PATRON ERIDE 900 TUNED 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Električno gorsko kolo Scott PATRON eRIDE 900 TUNED 2022

Električno gorsko kolo Scott Patron eRIDE, s popolnoma novo tehnologijo in geometrijo, poskrbi za brezskrbno vožnjo po raznovrstnih trailih in gozdnih poteh. Inovativna integracija vzmetenja, ter skrbno zasnovana geometrija v kombinaciji z novim Boschevim motorjem zagotavljata veliko več kot le odlično vožnjo. Zagotavlja neprimerljive kolesarske izkušnje, saj se gor in dol pelje zares z odliko.

160 MM HODA ZADOŠČA ZA OBVLADOVANJE PRAKTIČNO VSEGA
Scott Patron ima popolnoma nov in revolucionaren dizajn. Zadnje vzmetenje so v celoti "skrili" in ga premišljeno integrirali v okvir, za izboljšanje voznih lastnosti, ter dovolj prostora za ostale komponente in dodatke, kot so bidon, baterija in motor. S 160 mm hoda spredaj in zadaj vas bo zadovoljil na vsakem spustu. TwinLock tehnologija pa zagotavlja hitro in enostavno preklapljanje med pozicijami amortizerja neposredno s krmila.

VELIKA MOČ BATERIJE IN ČIST DIZAJN
Patron Eride postavlja nov standard v svetu električnih koles. Bosch-eva baterija z močjo 750 Wh in 20% dodatno zmogljivostjo vam omogoči da boste v ECO načinu naredili do 100 km ali pa 2000 "višincev", v načinu Turbo pa polovico manj. Baterija je res da največja na trgu ampak se elegantno skrije v okvir kolesa in ne vpliva bistveno na samo obliko okvirja. Baterijo lahko enostavno odstranite brez uporabe orodja.

MOTOR, KI VAM POMAGA PRIKOLESARITI KAMORKOLI
85 Nm navora in do 340% pomoči, je več kot dovolj, da premagate vsak klanec, ki se pojavi na vaši poti. Pri novem Patronu je motor namesto pod okvir, montiran na zgornjo stran nad gonilni sklop, tako da je zaščiten pred udarci in kamenjem med vožnjo. Na vrhu pa ima še plastičen pokrov, ki motor še dodatno ščiti in omogoča hlajenje le-tega skozi za to izdelane zračnike.

VSE NA DOSEGU PRSTA IN ELEGANTNO INTEGRIRANE KOMPONENTE
Električna kolesa imajo ogromno kablovja, zato so se pri novem Patronu odločili, da le-te skrijejo in jih kar takoj speljejo skozi nosilec krmila v okvir, da krmilni sklop ne izgleda prenatrpan. Sistem TwinLock za zaklepanje vzmetenja sedaj vključuje še ročko za potopno sedežno oporo.

Povezljivost, prilagodljivost in vidljivost, pa so ključne besede, ki opisujejo Kolesarski računalnik Kiox 300. Kiox je povezan z daljinskim upravljalnikom, ki je montiran na krmilo in na dosegu prsta. Seveda računalnik pokaže vse potrebne informacije na ekranu, kot so hitrost, GPS, kadenca in ima možnost, da se preko Bluetooth povezave povežete s pametno aplikacijo eBike Flow.

Več o kolesu: https://www.grasca.si/kolesa/elektricno-gorsko-kolo-scott-patron-eride-900-tuned-eu-22-scott-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.12.2022 - Ogledi: 38 - Številka oglasa: 7116