Scott AXIS ERIDE EVO TOUR LADY 2022

4.027,68 €
  • Scott AXIS ERIDE EVO TOUR LADY 2022
Scott AXIS ERIDE EVO TOUR LADY 2022

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Žensko električno treking kolo SCOTT AXIS eRIDE EVO TOUR LADY 2022

Električno treking kolo Scott AXIS ERIDE EVO je odlična izbira za vse prave avanturiste. Polvzmeteno kolo opremljeno s 29" plašči, več vzmetenja za najrazličnejše terene. Raziskujte z novim Scott AXIS eRide. Opremljen s Bosch Performance CX sistemom in 750Wh baterijo.

AXIS eRide serija koles je prava mešanica med urbanim, treking in klasičnim MTB kolesom. Z večjimi obročniki, več vzmetenja, že integriranim prtljažnim sistemom poskrbi za najbolj univerzalno kolo za vse popotnike in prave kolesarske avanturiste. Električno kolo Scott AXIS eRide je takorekoč "SUV" med električnimi kolesi.

POGOSTA VPRAŠANJA

Baterija na e-kolesih?
Je najbolj »občutljiv« del električnega kolesa. Vsakdo, ki se zanima za tako kolo, najprej sprašuje o kakovosti baterije. Pri Scottu je vsaka skrb odvečna, kajti na njihovih kolesih ne boste našli slabe baterije. Kakšna je slaba baterija?

Kaj pomeni oznaka »Wh«?
Watt Hour (Wh) je enota za merjenje zmogljivosti baterije. Višja je ta številka, bolj je zmogljiva. Vendar pa je treba upoštevati tudi kakovost samega kolesa, njegovo težo in opremo s katero je opremljen, nastavitev, teren po katerem se boste vozili, teža kolesarja…

Ali je baterijo mogoče odstraniti s kolesa?
Baterije se lahko odstranijo na vseh Scottovih kolesih brez orodja; vse, kar potrebujete, je ključ, ki je priložen vsakemu kolesu s pomočjo katerega »odklenete« baterijo.

Kako dolgo se baterija polni?
Danes večina baterij (500W) potrebuje približno 3,5-5 ur. V manj kot treh urah se baterija napolni 80%.

Več o kolesu: https://www.grasca.si/zensko-elektricno-treking-kolo-scott-axis-eride-evo-tour-lady-2022

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • GRASCA D.O.O.
  • Hladnikova ulica 11
  • 4294 Križe
Kontaktna oseba:
Miha, Mark, Jana, Žiga
Telefon:
+386 4 595 60 10
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
Športna trgovina s 27 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles, kolesarske, tekaške in turno smučarske opreme vrhunskih znamk.
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.12.2022 - Ogledi: 51 - Številka oglasa: 7134