QUICK Ceramic coating RANTIZ

19,90 €
  • QUICK Ceramic coating RANTIZ
QUICK Ceramic coating RANTIZ

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Gre za tehnologijo QUICK CERAMIC COATING premaza, ki zagotavlja 2 letno obstojnost zaščite z enim samim nanosom. Ta različica se lahko nanaša na barvo z lakom . Izdelek ponuja ultra močni učinek odpore na praske ter toploto.

Izdelek vsebuje:

keramični premaz v alu steklenički 150 ml
pršilko za lažji nanos na površino karoserij
Navodila za uporabo:

Optimalna temperatura med nanosom premaza naj bo med 10-35°C. Vedno ga nanašajte v delavnici oz. garaži ali v drugih pokritih prostorih. Ne nanašajte ga v prekomerno vlažnih prostorih. Površina naj bo popolnoma čista voskov, katrana, umazanije, olj in ostalih depozitov.

Priporočamo predhodno poliranje vozila ali kolesa oz. razmaščevanje z namenskim razmaščevalcem na alkoholni osnovi. Priporočamo tudi čiščenje laka s posebnim polirnim plastelinom.

Stekleničko s sredstvom dobro pretresite. Pršilka na steklenički je namenjena za bolj lažji in enostavnejši nanos na karoserijo vozila. Pustite do 2 minuti (pri temperaturi okoli 20°C), da se premaz sprime s površino ter ga nato odstranite s krpico. Premaz se na površini ne sme zasušiti! 1 uro po nanosu prvega sloja nanesite še drugega (za maksimalno trdnost se priporoča nanos dveh slojev). 5 ur po nanosu premaza vozila ali kolesa ne izpostavljajte zunanjim vplivom, vodi ali vlagi ter ga vsaj 3 dni ne perite z kakršnimi koli detergenti in šamponi.

PRANJE
Vozilo operite z običajnim čistilnim sredstvom (brez voska in silikona). Vozilo sperite in obrišite s suho krpo iz mikrovlaken. Uporaba pralnega postopka z glineno ploščico je prav tako primerna.

NANOS
Za nanos premaza priporočamo uporabo krpe in gobice (aplikator). Postopoma nadaljujte z nanosom premaza na manjši površini naenkrat. Nekaj premaza nanesite na krpo in ga narahlo nanesite na vozilo brez močnega pritiskanja na površino. Premaz nanesite enkrat v navpično in vodoravno smer.

ČAKALNI ČAS
Po nanosu premaza počakajte približno od 30 sekund do 2 minuti.

(odvisno od temperature in vlage)

LOŠČENJE
Za loščenje površine uporabite priloženo brisačko, vendar ne pritiskajte premočno, da ne bi odstranili preveč loščila.

SUŠENJE (z infrardečim grelnikom / priporočeno)
Grelnike postavite na vsak del površine na srednjo razdaljo pri 80 °C (176 °F) za približno 20 minut na vsakem delu.

SUŠENJE (na zraku)
Če nimate dostopa do IR grelnikov, pred uporabo vozila počakajte vsaj 5 ur, čeprav se premaz še zdaleč ni v celoti posušil, zato morate vsaj 3 dni paziti, da vodne kapljice ne pridejo v stik s površino, saj bi lahko vplivale na učinkovitost premaza, in da površine ne podrgnete s ključi ali torbami. V teh 3 dneh vozila ne smete čistiti, še posebej ne v avtomatski avtopralnici.

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Digispot oglaševanje s.p.
  • Kidričeva cesta 1b
  • 1270 Litija
Kontaktna oseba:
g. Samir Handanagić
Telefon:
041 402 637
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 29.1.2023 - Ogledi: 122 - Številka oglasa: 7336