Amacx Turbo Drink LIMONA 750g

24,95 €
  • Amacx Turbo Drink LIMONA 750g
Amacx Turbo Drink LIMONA 750g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Turbo Drink je sestavljen iz posebne mešanice ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,8. Mešanico sestavljata maltodekstrin in fruktoza, dva različna vira ogljikovih hidratov. Običajni izotonični napitki vsebujejo maltodekstrin oziroma glukozo. Naše telo je sposobno absorbirati 60 g glukoze na uro. Dodatek fruktoze omogoča, da lahko naše telo porabi dodatnih 30 g ogljikovih hidratov na uro. Turbo Drink tako omogoča vnos vsaj 90 g ogljikovih hidratov na uro brez pojava želodčnih oziroma prebavnih težav.

Kombinacija maltodekstrina in fruktoze v razmerju 1:0,8 je optimalna za visok vnos ogljikovih hidratov (90 do 120 g na uro) brez pojava prebavnih oziroma želodčnih težav. Napitek Turbo Drink je zato še posebej priporočljivo uživati med dolgotrajno ali visoko intenzivno vzdržljivostno vadbo za zadostno oskrbo z energijo. Zadosten vnos ogljikovih hidratov prepreči padec zmogljivosti in vzdržljivosti ter prezgodnjo mišično utrujenost.

Turbo Drink vsebuje napredno mešanico elektrolitov za zagotavljanje optimalne hidracije med vadbo in nadomeščanje soli, ki se izloča s potenjem. Mešanica elektrolitov ohranja razmerje mineralov v telesu. Vsebuje kar 0,8 g soli, kalcij, kalij in nizek odmerek magnezija, ki je pogost razlog za pojav želodčnih težav v izotoničnih napitkih. Prav tako ne vsebuje umetnih sladil, barvil in arom.

https://www.primozroglic.com/izdelek/amacx-turbo-drink-limona/

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Ariom Leone d.o.o.
  • Zgornje Hoče 29c
  • 2311 Hoče
Kontaktna oseba:
/
Telefon:
/
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 2.4.2023 - Ogledi: 45 - Številka oglasa: 7496