PEAK Vegan Protein Isolate - 750g

18,90 €
  • PEAK Vegan Protein Isolate - 750g
PEAK Vegan Protein Isolate - 750g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

PEAK veganske beljakovine vsebujejo izredno kakovostno mešanico beljakovin rastlinskega izvora, in sicer izolat grahovih in riževih beljakovin. Kombinacija grahovih in riževih beljakovin ima izredno visoko biološko vrednost. Vsebujejo kar 80% visokokakovostnih beljakovin, ki jih odlikuje odlična topnost. Prav tako se veganske beljakovine izredno hitro absorbirajo in prebavijo. Sladkane so z naravnim sladilom stevio.

Veganske beljakovine so še posebej primerne za vse, trpijo zaradi raznih intoleranc na živila živalskega izvora (mlečni izdelki ali jajca). Prav tako so Peakove veganske beljakovine idealne za vse, ki se želite izogniti dodatku umetnih sladil.

Rastlinski viri beljakovin z izjemo sojinih beljakovin uživajo sloves slabše kakovosti beljakovin v primerjavi z živalskimi beljakovinami, kar je opredeljeno z nizko biološko vrednostjo. Biološka vrednost kaže koliko beljakovin, zaužitih s hrano, se lahko pretvori v endogene beljakovine. Pri Peaku so se odločili za kombinacijo dveh virov rastlinskih beljakovin, ki se dopolnjujeta in skupaj zagotavljata izredno kakovostno matriko esencialnih aminokislin. S postopkom ekstrakcije jim je uspelo odstraniti odvečne maščobe in ogljikove hidrate, zato je izdelek primeren za vse, ne glede na cilj.

Izdelki PEAK nosijo neodvisno nemško oznako kakovosti Arotop, ki zagotavlja, da vsi izdelki dosegajo visoke standarde kakovosti, ki možno presegajo zakonske zahteve. Laboratorij Arotop s sedežem v Mainzu v Nemčiji je neodvisen inštitut za testiranje, ki je akreditiran po standardu ISO/IEC 17025. Analiza zajema pregled deklaracij, kontrolo deklariranih sestavin, senzorične preglede, mikrobiološko, kemično in prehransko analizo ter testiranje odsotnosti kontaminantov.

LASTNOSTI
Pakiranje 750g
Namen Regeneracija, mišična masa, hujšanje, low carb, nadomestek obroka, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/proteini/peak-veganske-beljakovine

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 166 - Številka oglasa: 7573