6d Sports Nutrition Night Protein

31,90 €
  • 6d Sports Nutrition Night Protein
6d Sports Nutrition Night Protein

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Night Protein je idealen dodatek za pred spanjem, ki vsebuje micelarni kazein. Še posebej je primeren za vse, ki želijo optimizirati regeneracijo med spanjem.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke beljakovin na mišično moč in mišično maso in pokazale, da beljakovine podpirajo regeneracijo mišic po vadbi. Ti pozitivni učinki se povečajo z jemanjem 20 do 30 g beljakovin vsake 3 do 4 ure. Priporočene odmerke je priporočljivo zagotoviti še posebej po vadbi, ko naše telo potrebuje največ beljakovin. Po treningu se priporoča tudi do 40 g beljakovin na odmerek. Izdelek Night Protein je zaradi postopnega sproščanja do 7 h idealen dodatek za pred spanjem, ki zagotovi oskrbo z beljakovinami med spanjem.

Izdelek vsebuje sirotkine beljakovine in micelarni kazein. Kazein je najprimernejši vir beljakovin, ki ga jemljemo pred spanjem, zaradi profila podaljšanega sproščanja. Pred nekaj leti so raziskovalci dokazali, da zagotavljanje beljakovin pred spanjem poveča sintezo mišičnih beljakovin ponoči. V nadaljnji študiji so znanstveniki dokazali, da je zaužitje kazeina pred spanjem povzročilo povečanje mišične mase in moči med 12-tedenskim programom treninga. Pred spanjem je potrebnih vsaj 40 g beljakovin, da mišice dobijo dovolj gradnikov.

Izdelek Night Protein je sestavljen le iz visokokakovostnega micelarnega izolata kazeina z izjemno visokim razmerjem kazein: sirotka (95: 5). En odmerek vsebuje neverjetnih 37 g počasi in 2 g hitro absorbirajočih se beljakovin. Micelarni kazein je idealen dodatek za pred spanjem. Še posebej je primeren za vse, ki želijo optimizirati regeneracijo med spanjem.

LASTNOSTI
Pakiranje 520g
Namen Regeneracija, vegetarijansko, low carb, spanje
Čas uporabe Pred spanjem

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/proteini/6d-sports-nutrition-micelarni-kazein

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 39 - Številka oglasa: 7574