6d Sports Nutrition Vegan Protein

39,90 €
  • 6d Sports Nutrition Vegan Protein
6d Sports Nutrition Vegan Protein

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Vegan Protein vsebuje veganske beljakovine iz mešanice grahovim in riževih beljakovin in dodanim L-levcinom.

Raziskave so pokazale, da je sinteza mišičnih beljakovin največja po zaužitju 20 do 40 g beljakovin. Poleg količine beljakovin je zelo pomembna tudi vsebnost levcina v virih beljakovin. Izkazalo se je, da je za povečanje sinteze mišičnih beljakovin potreben odmerek 3 g levcina. Zaradi idealnega aminokislinskega profila, visoke vsebnosti beljakovin in levcina, so sirotkine beljakovine najboljši vir beljakovin za povečanje sinteze mišičnih beljakovin. Kakovostne beljakovine so izrednega pomena po vadbi. Bistvenega pomena je, da se beljakovine čim hitreje absorbirajo in prebavijo.

Vsi pa ne uživajo sirotkinih beljakovin. Nekateri imajo intoleranco na laktozo, zato ti posamezniki iščejo rastlinske vire beljakovin. Veganske beljakovine so zelo priljubljene beljakovine za vse, ki imajo težave z mlekom.

Na podlagi trenutnih raziskav se zdi, da so sirotkine beljakovine učinkovitejše pri gradnji mišične mase kot rastlinske beljakovine. To je deloma posledica aminokislinskega profila. Rastlinske beljakovine običajno vsebujejo manj beljakovin in manj levcina kot viri živalskih beljakovin. Vendar to ne pomeni, da rastlinski proteini ne morejo prispevati k regeneraciji in gradnji mišične mase. Ravno nasprotno, različne študije kažejo, da so rastlinske beljakovine prav tako kakovostne v kolikor kombiniramo različne vire rastlinskih beljakovin.

Izdelek vsebuje mešanico grahovih in riževih beljakovin z dodanim L-levcinom, ki zagotavlja popoln aminokislinski profil. Ena porcija vsebuje 29 g visokokakovostnih beljakovin, od tega 3 g L-levcina. Mešanici beljakovin je dodan kompleks prebavnih encimov, da se izboljša prebavljivost rastlinskih beljakovin. Izdelek ne vsebuje soje, laktoze, umetnih arom, barvil in sladil. Primeren je tudi za vegane in vegetarijance.

LASTNOSTI
Pakiranje 800g
Namen Regeneracija, low carb, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi, nadomestek obroka

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/proteini/6d-sports-nutrition-veganske-beljakovine

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 320 - Številka oglasa: 7575