6d Sports Nutrition Whey Protein

45,90 €
  • 6d Sports Nutrition Whey Protein
6d Sports Nutrition Whey Protein

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Whey Protein je sestavljen iz visokokakovostnega izolata sirotkinih beljakovin z dodanim levcinom. Ena porcija vsebuje 29 g hitro absorbirajočih se beljakovin, 3 g L-levcina, le 1,3 g ogljikovih hidratov in 0,7 g maščobe.

Trening moči je pomemben del večine programov treninga. To velja tako za vrhunske športnike kot rekreativce, ki si prizadevajo za fit in zdravo telo. Cilj treninga moči je povečati mišično moč in mišično maso. Da bi omejili izgubo mišične mase po vadbi in povečali sintezo novih mišičnih beljakovin, je pomembno, da po treningu moči zaužijemo dovolj beljakovin. Tudi v obdobju pomanjkanja energije, na primer med nizkokalorično dieto za hujšanje, beljakovine prispevajo k ohranjanju mišične mase.

Raziskave so pokazale, da je sinteza mišičnih beljakovin največja po zaužitju 20 do 40 g beljakovin. Poleg količine beljakovin je zelo pomembna tudi vsebnost levcina v virih beljakovin. Izkazalo se je, da je za povečanje sinteze mišičnih beljakovin potreben odmerek 3 g levcina. Levcin ima veliko večji učinek na sintezo mišičnih beljakovin kot katera koli druga aminokislina. To je eden od razlogov, zakaj so sirotkine beljakovine najučinkovitejše pri spodbujanju sinteze mišičnih beljakovin po vadbi. Sirotkine beljakovine vsebujejo vse esencialne aminokisline in so bogate z levcinom. Poleg tega se aminokisline iz sirotkinih beljakovin najhitreje prebavijo in absorbirajo.

6d Whey Protein je sestavljen iz visokokakovostnega izolata sirotkinih beljakovin z dodanim levcinom. Ena porcija vsebuje 29 g hitro absorbirajočih se beljakovin, 3 g L-levcina, le 1,3 g ogljikovih hidratov in 0,7 g maščobe.

LASTNOSTI
Pakiranje 700g
Namen Regeneracija, low carb, nadomestek obroka, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi, nadomestek obroka

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/proteini/6d-sports-nutrition-izolat-sirotke

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 318 - Številka oglasa: 7577