Neversecond P30 izolat sirotkinih beljakovin

48,00 €
  • Neversecond P30 izolat sirotkinih beljakovin
Neversecond P30 izolat sirotkinih beljakovin

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Neversecond P30 Recovery Drink Mix je izredno kakovosten regeneracijski napitek, ki vsebuje kar 87% izolata sirotkinih beljakovin. Izolat sirotke velja za najbolj kakovosten vir beljakovin, ki se izredno hitro absorbira in oskrbi mišice z vsemi pomembnimi aminokislinami. Beljakovine spodbujajo sintezo mišičnih beljakovin po vadbi in pospešujejo regeneracijo.

Izolat sirotke se izredno hitro prebavi in ne obremeni želodca. Odmerek vsebuje kar 30 g visoko kakovostnih beljakovin in 15 g esencialnih aminokislin EAA, ki podpirajo rast in vzdrževanje mišičnega tkiva. Odmerek vsebuje kar 3,5 g L-levcina, ki velja za najpomembnejšo aminokislino. L-levcin sproži sintezo mišičnih beljakovin po vadbi. P30 odlikuje nizka vsebnost maščob in ogljikovih hidratov.

Uporaba izdelka je dodatno prilagojena s sistemom NEVERSECOND Guidance System™, ki ga bomo podrobneje spoznali spodaj.

Prednosti P serije izdelkov:

izdelki P serije vsebujejo izolat sirotke
izolat sirotke velja za najbolj kakovosten vir beljakovin
hitra absorpcija
lahka prebavljivost
nizka vsebnost maščob in ogljikovih hidratov
nizka vsebnost vlaknin
visoka vsebnost esencialnih aminokislin EAA
visoka vsebnost L-levcina
NEVERSECOND Guidance System™ za lažje računanje vnosa
LFFP - nizka vsebnost maščob in vlaknin za hitro praznjenje želodca
blagi okusi
izdelki so testirani in ne vsebujejo prepovedanih snovi
Kaj je NEVERSECOND Guidance System™?

NEVERSECOND Guidance System™ je personalizirana platforma, ki uporabnikom izdelkov podjetja Neversecond omogoča lažje razumevanje uporabe in kombiniranja izdelkov glede na želeni cilj. Tako se ne boste več spraševali koliko energijski gelov ali izotonične pijače potrebujete na 1 h teka ali vožnje. Sistem je preprost in nazoren. Izdelan je bil na podlagi najnovejših znanstvenih raziskav na podlagi testiranja in kombiniranja izdelkov Neversecond.

Za lažje računanje vsebujejo izdelki Neversecond točno 15 g beljakovin (P15), 30 g beljakovin (P30) ali 45 g beljakovin (P45) na odmerek ali ploščico.

Izdelki Neverceond so prav tako označeni s posebnimi krogci, ki nam pomagajo k razumevanju ustreznega vnosa izdelkov. En obarvan krog izmed treh pomeni, da smo zaužili eno enoto izdelka. To posebno označevanje vam bo omogočilo lažje razumevanje in kombiniranje različnih Neversecond izdelkov. Izognili se boste nepotrebnem in zamudnemu računanju ter skrbem ali ste zaužili dovolj beljakovin pred ali po vadbi.

Linija izdelkov P30 je bila zasnovana posebej za vzdržljivostne športnike z namenom optimizacije njihovih energetskih potreb. Linija vsebuje regeneracijske oziroma beljakovinske napitke in ploščice. Izdelke lahko zlahka kombiniramo, da dosežemo želen vnos beljakovin. Izdelki Neversecond ne vsebujejo umetnih arom, barvil ali nepotrebnih hranil, zato ne obremenijo želodca in prebavil. Vsi izdelki so testirani in ne vsebujejo prepovedanih snovi.

LASTNOSTI
Pakiranje 600g
Namen Regeneracija
Čas uporabe Po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/proteini/neversecond-p30-recovery-drink-mix

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 182 - Številka oglasa: 7579