TORQ Vegan Recovery Drink

25,99 €
  • TORQ Vegan Recovery Drink
  • TORQ Vegan Recovery Drink
  • TORQ Vegan Recovery Drink
  • TORQ Vegan Recovery Drink
TORQ Vegan Recovery Drink TORQ Vegan Recovery Drink TORQ Vegan Recovery Drink TORQ Vegan Recovery Drink

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

TORQ Vegan Recovery Drink je izjemno kakovosten regeneracijski napitek, zasnovan posebej za vegane. Namenjen je za uporabo po vadbi z namenom pospešiti regeneracijo. Vsebuje kakovostne ogljikove hidrate za oskrbo z gorivom, beljakovine, ki so pomembne za rast in vzdrževanje mišičnega tkiva ter elektrolite, ki poskrbijo za rehidracijo. Izdelek ne vsebuje umetnih bravil, sladil, arom in glutena. Primeren je za vegane in vegetarijance.

Veganski regeneracijski napitek vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata maltodekstrin in dekstroza. Odmerek vsebuje 35 ali 49 g ogljikovih hidratov, odvisno od okusa. Gre za mešanico ogljikovih hidratov s hitrim sproščanjem. Dekstroza je enostaven ogljikov hidrat, ki ima visok glikemični indeks. Odlikuje ga hitro sproščanje in hitra absorpcija, kar je še posebej pomembno po vadbi za hitro zapolnitev glikogenskih zalog. Maltodekstrin je kompleksen ogljikov hidrat, ki se izredno hitro absorbira in lahko prebavi ter ne obremeni želodca. Odmerek vsebuje kar 24 g beljakovin rastlinskega izvora, in sicer izolat grahovih beljakovin. TORQ Vegan Recovery vsebuje mešanico ogljikovih hidratov in visoko kakovostnih beljakovin v razmerju 3: 1. Zanjo velja, da izredno pospeši sintezo glikogena po vadbi.

Izolat grahovih beljakovin odlikuje visoka vsebnost esencialnih aminokislin levcina, izolevcina in valina. Esencialne aminokisline igrajo ključno vlogo pri uravnavanju sinteze mišičnih beljakovin in ustvarjajo pozitivno beljakovinsko ravnovesje. Grahove beljakovine odlikujeta hitra absorpcija in lahka prebavljivost. Poleg kakovostnih beljakovin in ogljikovih hidratov regeneracijski napitek vsebuje še 3 g D-riboze in 6g glutamina. D-riboza je naravni sladkor, ki je prisoten v vsaki živi celici telesa in se uporablja za proizvodnjo ATP. Dodatek 3-5 gramov riboze na dan povrne celično raven ATP v normalno stanje v 6-22 urah po naporni vadbi (brez 26-93 h). Glutamin je najpogostejša aminokislina v telesu. Glutamin pripomore k hitrejši regeneraciji in krepitvi imunskega sistema.

LASTNOSTI
Pakiranje 500g, 1,5kg
Namen Regeneracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/proteini/torq-veganski-regeneracijski-napitek

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 162 - Številka oglasa: 7583