6d Sports Nutrition Beta Alanine Carnosyn®

49,95 €
  • 6d Sports Nutrition Beta Alanine Carnosyn®
6d Sports Nutrition Beta Alanine Carnosyn®

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Beta Alanine Carnosyn® je predhodnik dušikovega oksida NO. Priljubljen je zlasti med vzdržljivostnimi športniki pred vadbo in po vadbi.

Med kratkimi in intenzivnimi obremenitvami mišice porabljajo večinoma glukozo kot vir energije kar vodi do nastajanje mlečne kisline. Mlečna kislina se razdeli na laktatne in vodikove ione (H+). Do zakisanja mišic ne pripelje le mlečna kislina. V največji meri pride do zakisanja mišic zaradi kopičenja vodikovih ionov H+. Mišica lahko vodikove ione sprva nevtralizira s pomočjo karnozina, ki je shranjen v skeletnih mišicah. Med dolgotrajno in intenzivno vadbo se zaloge karnozina praznijo kar vodi do kopičenja vodikovih ionov, ki jih mišice več niso sposobne nevtralizirati. Pride do zmanjšane proizvodnje moči in mišične utrujenosti, kar povzroči izgubo zmogljivosti.

Raziskave so pokazale, da dolgotrajni vnos beta alanina CARNOSYN® poveča zaloge mišičnega karnozina. Dodatek beta alanina vpliva tudi na povečanje zmogljivost, predvsem med krajšimi visoko intenzivnimi napori, ki trajajo od 30 sekund do 10 minut. Za povečanje zmogljivosti zadostuje že dnevni odmerek med 3-6 g beta alanina, ki ga je potrebno uživati vsaj 4 do 8 tednov. Priporočamo pa uživanje beta alanina vsaj 10 do 12 tednov za dosego najboljšega učinka. Dolgotrajni vnos beta alanina vpliva tudi na izboljšanje vzdržljivosti.

Izdelek vsebuje 800 mg beta alanina na kapsulo. Študije so pokazale, da je beta alanin CARNOSYN®" učinkovitejši pri povečanju zalog mišičnega karnozina zaradi postopnega sproščanja v telesu, zlasti kadar se beta-alanin jemlje ob obroku. Zahvaljujoč kapsulam s podaljšanim sproščanjem se pri večini športnikov po zaužitju 2 tablet (1600 mg) hkrati ne pojavi nadležno mravljinčenje kože.

Beta alanin je idealen dodaten za vse, ki morajo izvajati intenzivne obremenitve v trajanju 0,5 do 10 minut (atleti, veslači, plavalci), za kolesarje, ki so izpostavljeni daljšim visoko intenzivnim obremenitvam ter tudi ekipnim športnikom (nogometašem, košarkašem, rokometašem...), ki morajo med treningom ali tekmo izvajati ponavljajoče se sprinte.


LASTNOSTI
Pakiranje 120 kapsul
Namen Energija, moč, vzdržljivost, regeneracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/6d-sports-nutrition-beta-alanin-karnozin

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 318 - Številka oglasa: 7584