6d Sports Nutrition Nitrate Shot

3,40 €
  • 6d Sports Nutrition Nitrate Shot
6d Sports Nutrition Nitrate Shot

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Nitrate Shot so edinstveni shoti, ki vsebujejo visok odmerek nitratov iz soka rdeče pesa in izvlečka amaranta. Shoti z nitrati so idealni za športnike, ki želijo izboljšati svojo zmogljivost in šprintersko zmogljivost pred pomembnimi tekmami.

Shot vsebuje 500 mg nitratov iz soka rdeče pese, ki je znan po visoki vsebnosti nitratov in izvlečka amaranta, ki velja za enega najbogatejših virov nitratov. 500-miligramski odmerek je znanstveno dokazan in učinkovit odmerek, ki pripomore k izboljšanju vzdržljivosti. Shoti so optimizirani z 80 mg vitamina C, ki deluje kot zaščita pred nastajanjem nitrozaminov.

Oksidaciji maščob in ogljikovih hidratov predstavljata več kot 90 % proizvodnje mišične energije pri visoko intenzivnih vadbah, ki trajajo ≥ 5 minut. Pri visoko intenzivni vadbi je potrebna zadostna oskrba s kisikom, ki pa je omejena. Razpoložljivost kisika je ključnega pomena pri vzdržljivostni vadbi. Raziskava kažejo, da dodatek nitratov pozitivno vpliva na povečanje dušikovega oksida (NO) v krvi. Dušikov oksid mišicam zagotavlja povečano oskrbo s kisikom in skrbi za povečan pretok krvi do delujočih mišic. Nekatere ugotovitve kažejo, da dodatek predhodnikov NO prispeva k sproščanju kalcija v mišičnih celicah kar lahko olajša razvoj maksimalne moči. Vnos nitratov lahko prispeva k povečanju vzdržljivosti za 1-5%. Ugotovitve prav tako kažejo, da vnos nitratov lahko prispeva k povečanju izhodne moči pri šprintih.

Študije kažejo, da je optimalen vnos nitratov med 400 in 600 mg na odmerek. Nitrati so naravne sestavine, ki jih najdemo predvsem v korenasti in zeleni listnati zelenjavi. 6d shot z nitrati vsebuje koncentrat rdeče pese in izvleček amaranta. Priporočljivo je, da se držimo priporočenega vnosa nitratov (1 shot) in, da njegovo uporabo omejimo le pred pomembno tekmo.


LASTNOSTI
Pakiranje 60ml, 6x60ml
Namen Moč, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/6d-sports-nutrition-nitrat-shot

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 67 - Številka oglasa: 7585