PEAK Arginin - 120 kapsul

19,90 €
  • PEAK Arginin - 120 kapsul
PEAK Arginin - 120 kapsul

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

PEAK Arginin je ena najpomembnejših aminokislin in sodeluje pri številnih telesnih funkcijah. Arginin je zelo priljubljen pri športnikih kot predhodnik dušikovega oksida (NO). Arginin je obogaten s kompleksom B vitaminov, ki med drugim pripomorejo k zmanjševanju simptomov utrujenosti in ohranjanju normalne energijske presnove. Arginin je priljubljeno prehransko dopolnilo za pred vadbo (kot NO booster) in po njej (regeneracija - hitrejši dotok hranil v mišice).

Arginin je predhodnik dušikovega oksida NO. Dušikov oksid velja za vazodilatator in je povezan s povečanim pretokom krvi, kar pomeni povečano oskrbo mišic s kisikom in hranili. Peakov arginin vsebuje tudi B vitamine, in sicer niacin, vitamin B6 in B12. B vitamini prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalni energijski presnovi, normalnemu delovanju imunskega sistema (B6 in B12), k uravnavanju hormonske aktivnosti in k normalni presnovi beljakovin (vitamin B6).

Izdelki PEAK nosijo neodvisno nemško oznako kakovosti Arotop, ki zagotavlja, da vsi izdelki dosegajo visoke standarde kakovosti, ki možno presegajo zakonske zahteve. Laboratorij Arotop s sedežem v Mainzu v Nemčiji je neodvisen inštitut za testiranje, ki je akreditiran po standardu ISO/IEC 17025. Analiza zajema pregled deklaracij, kontrolo deklariranih sestavin, senzorične preglede, mikrobiološko, kemično in prehransko analizo ter testiranje odsotnosti kontaminantov.

Pakiranje 120 kapsul
Namen Energija, moč, vzdržljivost, regeneracija
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/peak-arginin

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 319 - Številka oglasa: 7586