PEAK Epic Rage - 300g

34,90 €
  • PEAK Epic Rage - 300g
PEAK Epic Rage - 300g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

PEAK Epic Rage je izredno napreden NO booster, ki vsebuje le preizkušene in maksimalno učinkovite sestavine za povečanje energije in koncentracije pred vadbo. Sam razvoj izdelka je trajal več kot 6 mesecev s ciljem razviti močan pre-workout izdelek, ki dejansko deluje in vsebuje le preizkušene in dovoljene sestavine.

Epic Rage vsebuje stimulanse kot so kofein, izvleček lupine grenke pomaranče (sinefrin) in teobromin (grenak alkaloid kakavovca). Omenjeni stimulansi prispevajo k povečanju moči, energije in koncentracije pred vadbo. Omogočajo, da bomo lahko dlje časa vadili pri visoki intenzivnosti. Dodatek alfa GPC pripomore k povečanju koncentracije. Učinke omenjenih sestavin še dodatno okrepijo pomožne sestavine, kot so kitajska šisandra (antioksidativno delovanje in znižuje nevarnost pojava srčno-žilnih obolenj), azijski ginseng, izvleček rožnega korena in druge.

Vse sestavine v NO boosterju so skrbno izbrane. Odmerek vsebuje:

3000 mg tirozina
1600 mg glicina
1000 mg L-karnitin tartrata
500 mg izvlečka zelenega čaja, izvlečka lupine grenke pomaranče in izvlečka rožnega korena
400 mg alfa GPC in izvlečka azijskega ginsenga
350 mg kofeina
Izdelki PEAK nosijo neodvisno nemško oznako kakovosti Arotop, ki zagotavlja, da vsi izdelki dosegajo visoke standarde kakovosti, ki možno presegajo zakonske zahteve. Laboratorij Arotop s sedežem v Mainzu v Nemčiji je neodvisen inštitut za testiranje, ki je akreditiran po standardu ISO/IEC 17025. Analiza zajema pregled deklaracij, kontrolo deklariranih sestavin, senzorične preglede, mikrobiološko, kemično in prehransko analizo ter testiranje odsotnosti kontaminantov.

LASTNOSTI
Pakiranje 300g
Namen Energija, moč, mišična masa, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/peak-epic-rage

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 305 - Številka oglasa: 7587